Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus accu vervangen

Uw laptop werkt alleen als deze aan de stroom hangt? Of is de accu binnen een paar minuten alweer leeg? Dan kan het zijn dat de Asus accu vervangen moet worden. Loop binnen bij een Smartrepair Servicepunt en wij zorgen er in de meeste gevallen voor dat het probleem binnen 60 minuten verholpen is. Als u niet langs kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

In 60 minuten Asus accu vervangen

Een laptop die u alleen gebruikt kan worden als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Smartrepair begrijpt dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Een Asus batterij vervangen doen wij daarom in de tijd dat u rustig een kopje (verse) koffie drinkt.

U kunt niet langskomen om de Asus batterij te vervangen?

Ook wanneer u niet langs kunt komen bij één van onze servicepunten, kunt u toch gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt hem gewoon zelf naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de accu vervangen van uw Asus laptop en wordt deze weer gerepareerd retour gestuurd.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op


Accu vervangen Asus
? Is het nodig? 

Laadt uw laptop niet goed op? Dan denkt u waarschijnlijk dat het aan de accu ligt en dat de Asus batterij vervangen moet worden. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn! Ook de DC Jack, de ingang waar u de stekker instopt, kan defect zijn, waardoor uw laptop niet of niet goed oplaadt.

Om er zeker van te zijn dat Smartrepair het juiste probleem verhelpt, onderzoeken onze monteurs uw laptop kosteloos. Smartrepair wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is en daarom zijn wij heel transparant over hoe wij te werk gaan. Wij leggen u duidelijk uit wat het probleem is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor zijn. Gaat u hiermee akkoord, dan wordt de Asus accu vervangen.

De tarieven voor een Asus batterij vervangen

Omdat de prijzen per model kunnen verschillen, zijn de tarieven op aanvraag. De prijzen die Smartrepair hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Er worden dus achteraf niet nog extra kosten in rekening gebracht.

Accu vervangen Asus door Smartrepair

We simply make people happy. Hoe we dat doen?

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Smartrepair wanneer uw Asus accu vervangen moet worden! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU