Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus harde schijf vervangen

Is uw laptop traag? Loopt uw laptop vaak vast? Of crasht uw laptop vaak? Dan kan het zijn dat uw harde schijf stuk is. Bij Smartrepair bent u dan aan het juiste adres voor het vervangen van uw harde schijf. Kom langs en binnen 60 minuten wordt uw laptop gerepareerd. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Dat is onze smart service with a smile!

Laptop harde schijf vervangen binnen 60 minuten

Moet uw laptop harde schijf vervangen worden? Dan biedt Smartrepair u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Kom gerust eens binnenlopen bij een van onze servicepunten. Het maken van een afspraak is niet nodig! Binnen 60 minuten wordt de harde schijf van uw laptop vervangen. Terwijl u wacht kunt u genieten van een kopje koffie en thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Geen tijd? Geen probleem!

U heeft geen tijd om even bij ons binnen te lopen? Geen enkel probleem! Maak in dat geval gebruik van onze ophaalservice. U plant een afspraak in via de website en PostNL komt op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw harde schijf vervangen en uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
 • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
 • Snelle reparatieservice.
 • 12 maanden garantie.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
 • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Harde schijf laptop vervangen?

Een harde schijf is een belangrijk onderdeel van de laptop. Hierop worden namelijk alle bestanden opgeslagen. Ook zorgt de harde schijf voor een deel ook de snelheid van de laptop.

Een oude leeftijd kan ervoor zorgen dat de harde schijf vol is, last heeft van een virus of door een andere oorzaak niet goed meer werkt. Is dat bij u ook het geval? Laat dan de harde schijf van uw laptop vervangen bij een van onze Smartrepair Servicepunten.

Bij Smartrepair kan dit op twee manieren, namelijk:

Het leveren van kwaliteit staat bij Smartrepair voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. De reparatie en kosten worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag met het vervangen van de harde schijf van uw laptop. U kunt dus rekenen op onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, goede nazorg en 12 maanden garantie.

Waarom u Smartrepair kiest om de harde schijf te vervangen van uw laptop

Voor het vervangen van de harde schijf van uw laptop kiest u voor Smartrepair, want:

 1. Je krijgt altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
 2. Unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 60 minuten wordt de harde schijf van uw laptop vervangen.
 3. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan een van onze vestigingen? Of is er geen Smartrepair vestiging bij u in de buurt? Stuur uw laptop dan naar ons op of kies voor onze ophaalservice.
 4. Wij bieden u heldere tarieven. Deze zijn all-in. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
 5. Smartrepair staat garant voor kwaliteit. Alle onderdelen waarmee wij werken, zijn van dé allerhoogste kwaliteit.

Wilt u de harde schijf overzetten van uw laptop?

Wil u graag de harde schijf overzetten van uw laptop? Smartrepair staat dan graag voor u klaar. U betaalt hiervoor een all-in prijs. Achteraf hoeft u niet dus nog extra btw- of montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent.

Wilt u graag meer weten over deze reparatie? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU