Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus upgrade RAM

In de tijd dat uw laptop opgestart is, kunt u rustig genieten van een kopje koffie. Iedere keer een koffiepauze nemen, is dan niet de oplossing. Vaak is de oorzaak van een trage laptop onvoldoende werkgeheugen. Een RAM upgrade Asus van Smartrepair biedt dan uitkomst. Door meer werkgeheugen in uw laptop te plaatsen, wordt deze weer vliegensvlug.

Wat doet het RAM geheugen?

Uw laptop kan eigenlijk niet functioneren zonder het RAM geheugen, ook wel het werkgeheugen genoemd. Dit geheugen zorgt ervoor dat processen kunnen worden uitgevoerd en programma’s kunnen draaien. Er is dus een wezenlijk verschil tussen opslagruimte en het werkgeheugen! Heeft u te weinig opslagruimte? Laat Smartrepair dan uw harde schijf vervangen.

Upgrade RAM Asus: klaar terwijl u wacht

U wordt bij Smartrepair weer snel op weg geholpen. In de tijd dat u geniet van een kopje verse koffie (of thee) voeren onze monteurs een upgrade Asus RAM geheugen uit. In de meeste gevallen is de klus binnen 60 minuten geklaard. Kom dus gerust, met of zonder afspraak, langs bij een Smartrepair Servicepunt.

Asus RAM upgrade | de 24-uursservice

Ook wanneer u niet naar ons toe kunt komen, kunt u een RAM upgrade Asus laten uitvoeren door Smartrepair. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Welke van de twee u ook kiest, uw laptop wordt binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Tarieven upgrade Asus RAM geheugen

De kosten voor een upgrade RAM Asus zijn afhankelijk van hoeveel RAM geheugen u wilt hebben. Voor de exacte tarieven voor een Asus RAM upgrade kunt u gerust contact opnemen met ons op.

Smartrepair hanteert heldere tarieven en een transparante werkwijze. Wij leggen vooraf aan u uit wat de reparatie inhoudt en wat het gaat kosten. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de Asus RAM upgrade. Bij Smartrepair weet u zo altijd waar u aan toe bent. En dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Schakel Smartrepair in voor RAM upgrade Asus

Bij Smartrepair zoeken wij naar dé beste oplossing voor u. Wij werken daarom alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Smartrepair levert kwaliteit en daar zijn zelfs zo zeker van dat je altijd 12 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

Twijfelt u of een upgrade RAM Asus wel de oplossing is voor u? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Wij kijken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

MENU