Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus scherm vervangen

In eerste instantie lijkt het alsof uw laptop normaal opstart. Toch blijft het beeld zwart. Wat nu? Smartrepair schiet dan te hulp. Of het scherm niet werkt door een kras of er een andere reden is dat het beeld zwart blijft, onze monteurs zorgen ervoor dat uw Asus scherm vervangen wordt. Komt u langs dan kunnen wij in de meeste gevallen de Asus scherm reparatie binnen 60 minuten uitvoeren. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Asus scherm reparatie binnen 60 minuten

Problemen aan uw laptop wilt u natuurlijk zo vlug mogelijk verholpen hebben. Dat snapt Smartrepair en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een Asus scherm vervangen binnen 60 minuten. Ondertussen kunt u genieten van een kopje verse koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi.

Of kies voor onze 24-uursservice om scherm Asus te vervangen

U kunt niet langskomen bij een servicepunt van Smartrepair? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. Kies voor de ophaalservice en dan komt PostNL bij u thuis of uw werk langs om uw laptop op te halen. U kunt natuurlijk ook uw laptop naar ons opsturen. In beide gevallen wordt de Asus scherm reparatie binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en wordt uw laptop retour gezonden.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
 • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
 • Snelle reparatieservice.
 • 12 maanden garantie.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
 • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Wat is de oorzaak van een kapot scherm?

Bij een barst in het scherm is het vrij duidelijk dat het Asus scherm vervangen moet worden. Bij een zwart beeld ligt dat iets anders. Het scherm kan kapot zijn, maar ook de videokaart. In dat laatste geval heeft het Asus scherm reparatie geen zin, want dan moet de videokaart natuurlijk vervangen worden.

Om erachter te komen wat het probleem precies is, onderzoekt Smartrepair kosteloos uw laptop. Daarna communiceren wij met u het defect, de reparatie en de kosten hiervoor. Pas wanneer u hiermee instemt, gaan wij het scherm Asus vervangen.

Bij een Asus scherm reparatie werken wij alleen met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo heeft u de zekerheid dat problemen met het beeldscherm van uw laptop voorgoed verleden tijd zijn.

 Laat uw scherm Asus vervangen door Smartrepair

We simply make people happy en dat doen we door:

 1. 12 maanden garantie te bieden op het onderdeel en de reparatie.
 2. Een snelle reparatie service te bieden. In 60 minuten wordt uw beeldscherm vervangen.
 3. Heldere reparatietarieven. U weet precies waar u aan toe bent.
 4. Het leveren van kwaliteit en alleen te werken met onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
 5. Een persoonlijke service te bieden. Onder het genot van een kopje koffie of thee voorzien wij u graag van eerlijk advies of een duidelijke uitleg van de reparatie.

Uw Asus scherm vervangen? Bij Smartrepair is uw laptop in goede handen! Kom gerust eens bij ons binnenlopen met uw defecte laptop (of ander smart device)! Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU