Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Asus toetsenbord vervangen

Als u dagelijks met uw laptop werkt, dan kunt u eigenlijk niet zonder toetsenbord. Super vervelend is het dan natuurlijk als een bepaalde toets niet meer werkt! Typen wordt dan wel heel lastig. Gooi uit frustratie niet uw laptop door de kamer, maar kom langs bij een Smartrepair Servicepunt. Een Asus toetsenbord vervangen gebeurt snel en vakkundig. Zo kunt u vlug weer aan het werk!

Uw Asus toetsenbord vervangen?

Bij Smartrepair begrijpen wij dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop kapotgaat. Kom gerust langs en in de meeste gevallen kunnen wij een toetsenbord Asus vervangen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uurservice! Laat PostNL uw laptop ophalen of stuur deze naar ons op. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw toetsenbord Asus vervangen en wordt uw laptop weer retour gezonden.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Toetsenbord Asus vervangen: de reparatiekosten

Eigenlijk heeft bijna elke laptop een ander toetsenbord. De prijzen voor een Asus toetsenbord vervangen verschillen hierdoor onderling. Het standaard reparatietarief voor toetsenbord reparatie is €49,-. Hierbij komen nog de kosten voor het toetsenbord zelf. Smartrepair hanteert transparante tarieven, wat wil zeggen dat hierbij geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Toetsenbord reparatie voor uw Asus laptop? Wij bieden u dé beste oplossing

Smartrepair levert u dé allerhoogste kwaliteit. Daarom bieden wij u altijd dé beste oplossing én dat zo snel mogelijk. Onze monteurs gaan altijd zorgvuldig te werk wanneer zij uw toetsenbord Asus vervangen. Daarbij wordt altijd alleen gewerkt met onderdelen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. U heeft bij ons de zekerheid dat u vakkundig geholpen wordt. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Laat Smartrepair uw Asus toetsenbord vervangen!

Dankzij onze ervaring als reparateur van smart devices kunt u er zeker van zijn dat uw laptop in goede handen is bij ons. Ook wanneer wij niet uw toetsenbord Asus vervangen, maar een andere (laptop) reparatie voor uitvoeren!

Kom gerust dus eens binnenlopen met uw kapotte laptop, tablet of smartphone! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU