Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop batterij vervangen

Een van de grootste ergernissen bij consumenten is een slechte batterij van de laptop. Niets is vervelender dan dat de laptop niet de gehele treinreis, vergadering of presentatie meegaat. Het vervangen van de batterij is dan dé oplossing! Loop in dat geval eens binnen bij een servicepunt van Smartrepair. Binnen 60 minuten wordt de laptop batterij vervangen. Kunt u niet bij ons langskomen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Laptop batterij vervangen binnen 60 minuten

Een laptop die altijd aan de oplader hangt, is natuurlijk super vervelend! U kunt niet meer onderweg werken en moet altijd dicht bij een stopcontact zijn. Smartrepair snapt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden. Daarom kunt u bij ons gebruikmaken van onze klaar-terwijl-u-wacht service. Kom langs bij één van onze servicepunten en dan wordt binnen 60 minuten de laptop batterij vervangen.

Batterij computer vervangen | 24-uursservice

Heeft u geen tijd om binnen te lopen bij één van onze servicepunten? Maak dan een ophaalafspraak via onze website. PostNL komt dan op de afgesproken dag bij langs om uw laptop op te halen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de batterij van uw computer vervangen en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd. Kunt u niet op de postbezorger wachten? Stuur dan uw laptop naar Smartrepair op. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

De kosten van het vervangen van de batterij van uw laptop

De kosten voor vervangen van de batterij van uw laptop zijn op aanvraag en kunnen per model en merk verschillen. De tarieven die Smartrepair hanteert zijn altijd inclusief btw- of montagekosten. Achteraf komen hier bovenop dus niet nog extra kosten. Smartrepair hanteert een duidelijk werkwijze, want we simply make people happy.

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u een ander probleem met uw laptop? Ook dan helpen wij u graag. Kom gerust langs dan onderzoeken wij kosteloos wat wij voor u kunnen betekenen.

MENU