Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop DC Jack reparatie

De ingang van de stroompoort, ook wel de dc jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van een laptop. Ontelbare keren gebruikt u deze ingang om uw laptop op te laden. Hierdoor kan er slijtage ontstaan, wat ervoor zorgt dat uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer oplaadt. Laptop dc jack reparatie van Smartrepair biedt in dat geval uitkomst! Wij begrijpen dat u het probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Smartrepair biedt u daarom ook dé allerbeste oplossing en een vlotte service. Binnen een mum van tijd is uw laptop weer als nieuw!

Dc jack vervangen van uw laptop?

Is de dc jack van uw laptop aan vervanging toe? Kom dan gerust eens langs bij één van onze servicepunten bij SWOOP. Heeft u geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem! U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL. Via de website maakt u dan een ophaalafspraak. Ook kunt u uw laptop naar Smartrepair opsturen. In beide gevallen profiteert u van onze smart service with a smile.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Dc jack laptop vervangen? Geen vervelende verrassingen!

Wanneer uw laptop niet goed oplaadt, dan kan dit ook aan de accu liggen. Smartrepair zoekt kosteloos voor u uit wat het probleem is en of het nodig is om de dc jack van uw laptop te vervangen. Voordat de reparatie uitgevoerd wordt, worden altijd de reparatie, de duur en de kosten met u gecommuniceerd. Pas als wij akkoord van u hebben, wordt de reparatie uitgevoerd. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

De kosten voor laptop dc jack reparatie

De kosten voor een laptop dc jack reparatie verschillen per merk en model. De prijs voor deze reparatie is dan ook op aanvraag. Alle tarieven die Smartrepair hanteert heldere tarieven. U betaalt achteraf dus niet nog extra btw- of montagekosten.

Laptop dc jack vervangen door Smartrepair

Voor het vervangen van het dc jack bent u bij Smartrepair aan het juiste adres, maar ook voor andere laptop reparaties kunt u uitstekend bij ons terecht. Wilt u graag meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar:  info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU