Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Dell laptop reparatie

De laptop is inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Niet alleen thuis, maar ook onderweg maken mensen gebruik van hun laptop. Eigenlijk kunnen we niet zonder. Frustrerend is het dan ook wanneer uw laptop niet goed werkt. Smartrepair begrijpt dat en helpt u daarom weer vakkundig en snel op weg.

Dell laptop reparatie | Wij onderzoeken kosteloos het probleem

Het is niet altijd in een oogopslag duidelijk wat er aan de hand is met uw laptop. Dat uw laptop niet oplaadt, kan bijvoorbeeld liggen aan de accu, maar ook aan het dc jack (de ingang van het stroompunt).

Om er zeker van te zijn dat uw Dell laptop repareren zin heeft, onderzoeken onze monteurs uw laptop kosteloos. Is een Dell laptop reparatie noodzakelijk, dan wordt u hierover vooraf ingelicht. Wat de reparatie inhoudt en welke kosten hieraan verbonden zijn, wordt direct met u gecommuniceerd. Bij Smartrepair weet u zo waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo prettig!

Onze monteurs kunnen vrijwel elke Dell laptop repareren. Smartrepair helpt u bijvoorbeeld graag bij:

Laat uw Dell laptop repareren in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

U kunt eigenlijk niet zonder laptop. Dat begrijpt Smartrepair en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een reparatie Dell laptop binnen 60 minuten. U kunt dus lekker een kopje (verse) koffie of thee drinken in de tijd dat onze monteurs uw Dell laptop repareren. Een afspraak is niet nodig! Loop dus gerust eens binnen bij een van onze Servicepunten!

U hoeft niet langs te komen voor een reparatie Dell laptop

Wilt u een upgrade Dell laptop? Maar kunt u niet langskomen? Geen enkel probleem! U kunt dan ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt er dan voor kiezen om uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Binnen 24 uur nadat wij uw laptop ontvangen hebben, wordt deze gerepareerd en weer retour naar u gezonden.

Tarieven Dell laptop reparatie

De reparatiekosten verschillen per defect en per model. Niet elke Dell laptop is namelijk hetzelfde, waardoor de onderdelen ook niet gelijk zijn. De reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wilt u hierover graag meer weten? Neem dan contact op.

Altijd verzekerd van kwaliteit

Een upgrade Dell laptop voeren onze monteurs altijd vakkundig en snel uit. Hierbij wordt alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Én die kwaliteit blijft ook nog eens gewaarborgd, doordat u altijd 12 maanden garantie krijgt op de reparatie.

Smartrepair staat 6 dagen per week voor u klaar. Heeft u geen idee wat het probleem is met uw laptop? Kom dan gerust eens langs bij een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs onderzoeken uw laptop dan kosteloos (m.u.v. waterschade).

Ook wanneer u nog vragen heeft, staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact op door te mailen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

MENU