Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Moederbord Dell vervangen

Het belangrijkste onderdeel van uw laptop is eigenlijk wel het moederbord. Zonder zouden de verschillende componenten van uw laptop niet met elkaar kunnen communiceren. Raakt het moederbord beschadigd, dan zal uw laptop niet of slecht werken. Geen paniek! Laat de monteurs van Smartrepair het moederbord Dell vervangen. Altijd dé beste oplossing voor een heldere prijs! Dat is onze smart service with a smile!

Snel en vakkundig moederbord Dell vervangen

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk, school of gewoon thuis. Smartrepair snapt dat en daarom wordt een Dell moederbord vervangen vakkundig en snel uitgevoerd. Kom langs bij een van onze Servicepunten, stuur uw laptop op of kies voor onze ophaalservice. In alle gevallen biedt Smartrepair u dé beste oplossing, de hoogste kwaliteit en een snelle service. Uiteraard met smile!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Dell moederbord vervangen? Blijven mijn gegevens behouden?

Natuurlijk wilt u de beste oplossing en daar zorgen de monteurs van Smartrepair ook gewoon voor. Een moederbord Dell vervangen wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd. Hierdoor kan in 95% van de gevallen het moederbord vervangen worden met behoud van al uw gegevens. Ook kan Smartrepair een data recovery voor u uitvoeren. De prijs voor deze handelingen is op aanvraag. Neemt u hiervoor gerust contact op.

Onze werkwijze bij een moederbord Dell vervangen

Laptops worden vaak intensief gebruikt, waardoor de kans op schade groot is. Een onoplettend moment en uw laptop ligt op de vloer te kijken of u gooit per ongeluk een glas water over het toetsenbord.

Moet door een ongeluk uw het Dell moederbord vervangen worden? Smartrepair biedt dan twee opties:

  1. Het plaatsen van een nieuwe GPU Chip

U krijgt op deze reparatie 6 maanden garantie. Het tarief voor het plaatsen van een nieuwe GPU Chip verschilt per laptopmodel. De prijs voor deze reparatie is daarom op aanvraag.

  1. Bij waterschade het Dell moederbord vervangen

Heeft u per ongeluk een glas water over uw laptop laten vallen? En moet hierdoor uw moederbord Dell vervangen worden? Kom dan langs bij een Smartrepair Servicepunt voor een waterschade onderzoek. Onze monteurs verwijderen dan vakkundig al het vocht uit uw laptop.

Uw moederbord Dell vervangen? Wat zijn de reparatiekosten?

De tarieven voor een moederbord Dell vervangen kunnen per laptopmodel verschillen. De prijzen die Smartrepair hanteert zijn inclusief btw- en montagekosten. Onze monteurs gaan altijd opzoek naar dé beste oplossing voor u. Mocht het vervangen van uw moederbord niet opleveren: Smartrepair werkt volgens het no cure, no pay principe.

Heeft u nog vragen voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een van onze Servicepunten.

MENU