Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Upgrade processor Dell

Het hart van uw laptop. Dat is de processor eigenlijk. Zonder dit onderdeel kan uw laptop eigenlijk niet. Zo zorgt de processor ervoor dat taken uitgevoerd worden en bepaalt dit onderdeel ook de snelheid van uw laptop. Hoe sneller uw processor, hoe sneller taken uitgevoerd worden en hoe sneller uw laptop dus is.

Is uw laptop zo traag dat hij er uren overdoet om op te starten? Of wilt u gewoon een laptop die vliegensvlug is? Dan biedt een Dell processor upgrade van Smartrepair uitkomst!

Een processor upgrade Dell? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair

Wilt u een processor upgrade Dell? Loop binnen bij een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs helpen u dan snel en vakkundig weer op weg. Wanneer u niet langs kunt komen, kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om PostNL uw laptop te laten ophalen of deze zelf naar ons op te sturen. In beide gevallen wordt de Dell processor upgrade binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en uw laptop wordt retour gestuurd naar u.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

De prijs van een Dell processor upgrade

Bij Smartrepair profiteert u van heldere tarieven. De reparatiekosten zijn altijd inclusief montage- en btw-kosten. De prijs voor een upgrade processor Dell verschilt per model en processor. Wilt u graag hierover meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Smartrepair biedt dé beste oplossing en de allerhoogste kwaliteit

Smartrepair wil het niet moeilijker voor u maken dan dat het is. Daarom zijn wij heel transparant over onze werkwijze. Onze monteurs leggen u graag duidelijk uit wat er met uw laptop aan de hand is en hoe zij dit gaan oplossen. Ook vertellen zij u direct welke kosten hieraan verbonden zijn. Als u akkoord geeft, gaan onze monteurs met uw laptop aan de slag.

Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing en voorzien u hierbij graag van passend en eerlijk advies. Ook werken wij bij Smartrepair alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat het probleem vakkundig verholpen wordt.

Wilt u graag meer informatie over een upgrade processor Dell? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

Uw laptop is bij ons in goede handen. Maar natuurlijk kunt u ook met een ander device bij ons terecht!

Heeft u een kapotte laptop, smartphone of tablet? Loop dan gerust eens bij een Smartrepair Servicepunt binnen!

MENU