Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Dell videokaart vervangen

Welk laptopmodel u ook heeft, uw laptop heeft altijd een videokaart. Zonder zou u namelijk geen video’s kunnen kijken of kunnen internetten. Schade kan ervoor zorgen dat uw Dell videokaart vervangen moet worden. Is dit het geval? Loop dan eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt. U wordt snel en vakkundig weer op weg geholpen. Geen tijd om eens binnen te lopen? Of is er geen Servicepunt bij u in de buurt? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Een Dell videokaart vervangen? Dan komt u natuurlijk naar Smartrepair

Een kapotte of niet goed werkende laptop, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Smartrepair begrijpt dat als geen ander en daarom helpen wij u graag snel en vakkundig op weg. Kom gerust langs bij een van onze Servicepunten. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

Moet uw Dell videokaart vervangen worden? Maar kunt u niet langskomen? Ook dan kunt u van onze reparatieservice gebruikmaken. Hoe dan? Smartrepair biedt u een 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw laptop op te laten halen door PostNL of zelf op te sturen. Binnen 24 uur nadat wij uw laptop ontvangen hebben, wordt uw laptop gerepareerd en weer retour naar u gezonden.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Dell videokaart vervangen met oog voor kwaliteit

Wanneer het scherm van uw laptop niet meer werkt of alleen nog maar strepen vertoont, dan kan het zijn dat uw Dell videokaart vervangen moet worden. Kom dan langs bij Smartrepair. Onze monteurs gaan altijd zorgvuldig te werken en gebruiken alleen onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Transparante werkwijze en duidelijke tarieven

Werkt uw beeldscherm niet? Dan betekent niet direct dat uw Dell videokaart vervangen moet worden. Het kan namelijk zijn dat uw lcd display kapot is. Om er zeker van te zijn dat het probleem ook verholpen wordt, onderzoeken onze monteurs daarom kosteloos uw laptop.

Smartrepair maakt het voor u niet moeilijker dan het is. Daarom zijn wij heel transparant over onze werkwijze. Hebben wij het probleem gevonden, dan leggen onze monteurs duidelijk uit wat er aan de hand is, hoe dit opgelost kan worden en wat de kosten hiervoor zijn.

Ook over de reparatiekosten is Smartrepair transparant. De prijzen die Smartrepair hanteert, zijn inclusief btw- en montagekosten. U betaalt dus niet ineens achteraf een hoger bedrag omdat deze niet meegerekend zijn. De reparatiekosten voor een Dell videokaart vervangen zijn afhankelijk van de videokaart waarvoor u kiest. Daarom is de prijs voor deze reparatie op aanvraag.

Dankzij deze transparante werkwijze weet u bij Smartrepair altijd waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo fijn!

Voor een Dell videokaart vervangen is uw laptop bij Smartrepair in goede handen. Maar natuurlijk voor een andere laptopreparatie of met een andere device kunt u bij ons terecht. Kom dus gerust langs met uw kapotte laptop, smartphone of ander smart device!

Wilt u graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU