Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 17 december zijn wij tot 18.00 geopend.

Geen beeld

U wilt uw laptop opstarten, want u moet echt aan het werk voor die ene deadline. Alles lijkt op het eerste gezicht goed te gaan. De lampjes gaan branden en u hoort de laptop opstarten. Toch blijft het beeld zwart. Hoe gaat u nu die deadline nog halen?! Smartrepair helpt u uit de brand bij scherm reparatie. Onze monteurs zorgen ervoor dat u slim en snel op weg geholpen wordt. Op de reparatie en het onderdeel krijgt u 12 maanden garantie. Dat is onze smart service with a smile!

Wat is het probleem?

In eerste instantie lijkt alles goed te gaan. Alle lampjes gaan branden en u hoort uw laptop opstarten. Toch krijgt u geen beeld en staart u naar een zwart scherm. Wat is dan het probleem? Daar kunnen wij geen eenduidig antwoord op geven. Een zwart beeldscherm kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de videochip ervoor zorgen dat u geen beeld heeft, maar kan ook het lcd-scherm stuk zijn.

Smartrepair onderzoekt kosteloos het probleem, hoe dit verholpen kan worden, wat de duur van de reparatie is en wat de kosten zullen zijn. Voordat dat de reparatie wordt uitgevoerd, nemen wij contact met u op. Gaat u akkoord met de kosten en de reparatie, dan wordt deze uitgevoerd. U weet zo precies waar u aan toe bent. Wel zo fijn natuurlijk!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Onze smart service with a smile

Een probleem met uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Dat snappen wij bij Smartrepair. Kom langs bij een van onze servicepunten bij SWOOP en onze monteurs zorgen ervoor dat uw laptop snel weer als nieuw is. Kunt u niet langskomen? Of is er geen Smartrepair vestiging bij u in de buurt? Geen enkel probleem! U kunt ook kiezen voor onze ophaalservice. Via de website kunt u een afspraak maken en PostNL komt dan op de afgesproken datum uw laptop ophalen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw laptop naar ons op te sturen.

Reparatiekosten

De kosten zijn afhankelijk van de reparatie en het model van de laptop. Voor meer informatie over de exacte kosten kunt u contact met ons opnemen. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Bij Smartrepair weet u zo precies waar u aan toe bent.

Heeft u nog vragen over de reparatie mogelijkheden? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU