Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Gehackt

Is uw laptop gehackt? Super vervelend natuurlijk! Een vreemde kan bij uw gegevens en u verliest de controle over uw laptop. Smartrepair snapt dat u het probleem zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Daarom bieden wij u een vlotte service tegen een helder tarief. Dat is onze smart service met een smile!

Binnen no time opgelost!

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw laptop. Smartrepair snapt dat. Daarom helpen onze monteurs u graag weer zo snel en slim mogelijk weer op weg. U wilt dé beste oplossing en daar zorgen onze monteurs dan ook gewoon voor. Wij ontvangen u graag bij één van onze Smartrepair Servicepunten bij SWOOP.  Kom gerust eens binnenlopen! Een afspraak maken is niet nodig.

Geen tijd om even langs te komen?

Kunt u niet langskomen? Of is er geen Smartrepair vestiging bij u in de buurt? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Via de website plant u dan een afspraak in en op de afgesproken datum komt PostNL uw laptop ophalen. Ook kunt u kiezen om uw laptop op te sturen. Ook dan profiteert u gewoon van onze smart service with a smile.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Reparatiekosten

De prijs van deze handeling is op aanvraag. De kosten voor het schoonmaken van uw laptop zijn all-in. U hoeft achteraf dus niet nog extra btw- of montagekosten te betalen. Voordat wij met uw laptop aan de slag gaan, worden de kosten met u gecommuniceerd. Pas als u akkoord geeft, dan gaan wij aan het werk. U weet zo altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Hoe kan ik zien of mijn laptop gehackt is?

Er zijn diverse symptomen die erop zouden kunnen wijzen dat uw laptop gehackt is:

Herkent u een van het volgende? Kom dan langs bij Smartrepair. Wij onderzoeken kosteloos wat het probleem is en hoe wij dit kunnen verhelpen.

Is uw laptop gehackt en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU