Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Geluidskaart vervangen

Doet het geluid van uw laptop het spontaan niet meer? En heeft u alles al geprobeerd maar kunt u nog steeds geen muziek luisteren? Dan is de kans groot dat de laptop geluidskaart vervangen moet worden. Loop dan gerust eens binnen bij een van de Smartrepair Servicepunten bij SWOOP. Wij begrijpen dat u snel zonder zorgen naar muziek wilt kunnen luisteren en daarvoor zorgen wij dan ook gewoon voor. En natuurlijk werken wij alleen met onderdelen van de hoogste kwaliteit en krijgt u 12 maanden garantie.

Geluidskaart laptop vervangen?

U wilt zo snel mogelijk een goede oplossing. Dat begrijpen wij bij Smartrepair en dat is dan ook gewoon wat wij u bieden. Loop gerust eens binnen bij één van onze servicepunten. Wilt u de geluidskaart laptop vervangen maar is er geen servicepunt in de buurt? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze ophaalservice. U kunt via de website een afspraak maken en PostNL komt dan op de gewenste dag uw laptop ophalen. Wilt of kunt u niet thuisblijven voor PostNL, dan kunt u ook gewoon uw laptop naar ons opsturen.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

De geluidskaart vervangen van uw laptop? Is het nodig?

Een defect kan reden zijn om uw laptop geluidskaart vervangen, maar het kan ook zijn dat u een betere geluidskaart wilt omdat de huidige niet aan uw eisen voldoet. In beide gevallen staan de monteurs van Smartrepair graag voor u klaar.

Het kan ook zijn dat er een andere oorzaak is waarom u geen muziek meer kan luisteren via uw laptop. Een los kabeltje of de software die niet goed geïnstalleerd is, kan ook het probleem veroorzaken. De laptop geluidskaart vervangen verhelpt dan ook niet altijd het probleem. Smartrepair onderzoekt daarom kosteloos uit wat het defect is, hoe dit verholpen kan worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo weet u ook zeker dat het probleem niet meer de kop op steekt.

Bij Smartrepair zijn wij transparant over hoe wij te werk gaan. Wij geven u een duidelijke uitleg en eerlijk advies over de reparatie. Voordat de reparatie wordt uitgevoerd, wordt u ingelicht over wat het probleem is en wat de kosten zijn. Na uw akkoord, wordt de geluidskaart vervangen van uw laptop.

Kosten laptop geluidskaart vervangen

Smartrepair hanteert heldere tarieven. Onze prijzen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf hoeft u dus niet nog onverwachte extra kosten te betalen. De prijs voor de geluidskaart laptop vervangen is op aanvraag.

Geluidskaart vervangen van uw laptop?

Laat de geluidskaart laptop vervangen bij Smartrepair. Dankzij onze ervaring weet u zeker dat uw laptop in goede handen is. Natuurlijk kunt u voor andere laptop reparaties ook uitstekend bij ons terecht.

Kom dus gerust eens binnenlopen bij een van de Smartrepair servicepunten bij SWOOP. Nog vragen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten.

 

MENU