Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

HDD naar SSD

U wilt een bestand opslaan en dan krijgt u de melding ‘niet voldoende ruimte’. Nu kunt u bestanden verwijderen om meer opslagruimte te creëren, maar dat is natuurlijk zonde van alle foto’s en filmpjes die u op uw laptop heeft staan. De oplossing: zorg voor meer opslagruimte! Smartrepair is dan uw adres. Loop binnen en binnen 60 minuten wordt uw harde schijf vervangen voor een SSD schijf met meer opslagruimte. Geen tijd om een bezoekje te brengen aan een servicepunt? Kies voor onze 24-uursservice! En natuurlijk krijgt u op de reparatie en het onderdeel 12 maanden garantie.

Klaar in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Wilt u de harde schijf laten vervangen voor een SSD schijf? Loop dan gerust eens binnen bij één van onze servicepunten bij SWOOP. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs ervoor zorgen dat de reparatie binnen 60 minuten uitgevoerd wordt. In die tijd kunt u lekker een kopje koffie of thee drinken en meekijken met hoe de reparatie uitgevoerd wordt.

Geen tijd? Kies voor onze 24-uursservice

Wilt u graag uw harde schijf laten vervangen, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Maak dan gebruik van onze ophaalservice of stuur uw laptop naar ons op. In beide gevallen profiteert u van onze 24-uursservice. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Van HDD naar SSD – Kies voor snelheid en veel opslagruimte!

Opslagruimte was vroeger synoniem aan de harde schijf of HardDisk Drive (HDD). De technische vooruitgang heeft niet stilgestaan en er zijn nu ook andere manieren om (meer) opslagruimte te creëren.

Met een SSD schijf combineert u het beste van 2 werelden: veel opslaggeheugen en snelheid. Waar een harde schijf werkt met een ronddraaiende magnetische schijf, maakt een SSD schijf gebruik van een geheugen chip. Hierdoor is deze laatste vele malen vlugger. Het opstarten van uw laptop gaat bijvoorbeeld bij een SSD 2 keer zo snel als bij een harde schijf. Hetzelfde geldt voor programma’s die op deze SDD schijf zijn geïnstalleerd.

Graag een SSD schijf in uw laptop?

U wilt graag een SSD schijf in uw laptop? Dan zult u moeten kiezen hoeveel opslagruimte u wilt. Smartrepair helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Graag vertellen wij u welke opslagruimte het beste past bij uw doeleinden. Smartrepair zoekt altijd naar dé beste oplossing voor u!

Hoeveel kost het vervangen van HDD?

De kosten voor het plaatsen van een SSD schijf zijn afhankelijk van de grootte van de schijf, dus hoeveel opslagruimte u kiest. De prijs van deze reparatie is daarom op aanvraag. De tarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komen hier dus niet nog extra onverwachte kosten bovenop. U weet zo altijd waar u aan toe bent en dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

De specialist voor uw laptop

Dankzij de ervaring en kennis die Smartrepair in huis heeft, heeft u de zekerheid dat uw laptop bij ons in goed handen is. Ook voor andere reparaties! Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 

MENU