Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

HDD upgrade

Bijna niets is vervelender dan te weinig opslagruimte. U zou natuurlijk bestanden kunnen verwijderen. Maar dan bent u wel al die foto’s, filmpjes of andere belangrijke bestanden kwijt. Een HDD upgrade biedt dan uitkomst! Breng een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt en onze monteurs zorgen ervoor dat u binnen 60 minuten weer voldoende opslagruimte op uw laptop hebt. Geen servicepunt in de buurt of kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Natuurlijk krijgt u op de reparatie en het onderdeel altijd 12 maanden garantie.

Klaar terwijl u een kopje koffie/thee drinkt

Dat u snel weer op weg geholpen wilt worden, begrijpen wij bij Smartrepair en daar zorgen wij dan ook gewoon voor. Komt u langs bij één van onze servicepunten bij SWOOP, dan wordt de reparatie binnen 60 minuten uitgevoerd. Tijdens het wachten kunt u genieten van een lekker vers kopje koffie of thee en kunt u meekijken met onze monteurs.

Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice

Wilt u graag dat Smartrepair de HDD van uw laptop upgradet? Maar kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Via de website kunt u dan een ophaalafspraak maken. PostNL komt dan op de afgesproken dag uw laptop ophalen. Ook kunt u ervoor kiezen om uw laptop naar ons op te sturen. Van welke optie u ook gebruikmaakt, u profiteert altijd van de 24-uursservice. Dat wil zeggen dat binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Welke opslagmogelijkheid past bij u?

Vroeger was het zo dat de harde schijf (of HardDrive Disk) synoniem stond aan opslagruimte in uw laptop. Tegenwoordig kunt u ook kiezen voor andere opslagmogelijkheden:

1. HDD

De bekende harde schijf. Hierbij krijg je veel opslaggeheugen voor weinig geld. De HardDrive Disk (of HDD) bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Door dit bewegende onderdeel is een HDD trager dan een SSD. En dat merk je bij het opstarten van je laptop.

2. SSD

Wil je naast opslag ook snelheid? Dan kun je het beste kiezen voor een SSD upgrade. Doordat deze schijf gebruikmaakt van een geheugenchip is deze twee keer sneller dan de harde schijf.

3. SSHD

De SSHD, oftewel Solid-state hybrid drive, is een combinatie van de HDD en SSHD.

Twijfelt u nog over uw HDD upgrade? Of wat er mogelijk is met uw laptop? Neem dan gerust contact op of kom eens langs bij een servicepunt. Onze medewerkers helpen u graag!

Kosten van een HDD upgrade

De prijs van het vervangen van de harde schijf van uw laptop is afhankelijk van welke opslagruimte u kiest. De prijs voor een HDD upgrade is daarom op aanvraag. De tarieven van Smartrepair zijn inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komen hierop dus geen extra kosten bij. U weet zo precies waar u aan toe bent.

Schakel dé specialist in

Dankzij de ervaring die Smartrepair in huis heeft, weet je zeker dat uw laptop in goede handen is. Onze monteurs gaan zorgvuldig te werken en zorgen ervoor dat de nieuwe opslagruimte vakkundige geplaatst wordt. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Ook voor andere reparaties bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Kom dus gerust langs met uw kapotte laptop, MacBook, tablet of smartphone.

Wilt u graag wat meer informatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU