Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

HP laptop reparatie

Eigenlijk heeft iedereen tegenwoordig zo’n beetje een laptop. Niet alleen voor thuis of op het werk, maar vaak ook voor onderweg in de trein bijvoorbeeld. Vervelend is het dan ook als uw laptop stukgaat, want eigenlijk kunt u niet zonder. Smartrepair begrijpt dat. Daarom helpen onze monteurs u vlug weer op weg.

Bij HP laptop reparatie onderzoeken wij het probleem kosteloos

Niet altijd is het meteen duidelijk wat het probleem met uw laptop is. Bij een kras in het scherm is het natuurlijk overduidelijk dat het beeldscherm vervangen moet worden. Dat een laptop niet goed oplaadt, kan daarentegen verschillende redenen hebben. De accu kan vervangen moeten worden, maar het kan ook zijn dat het dc jack (de ingang van het stroompunt) kapot is.

Voordat wij een HP laptop repareren, onderzoeken onze monteurs daarom kosteloos uw laptop. Vastgesteld wordt dan welke HP laptop reparatie uitgevoerd moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Dit wordt met u gecommuniceerd. En pas na uw akkoord, wordt de reparatie ook uitgevoerd. Bij Smartrepair weet u zo zeker dat het probleem ook opgelost wordt.

Vrijwel elke HP laptop repareren onze monteurs. Zo staan zij onder meer voor u klaar bij de volgende reparaties:

Laat uw HP laptop repareren in de tijd dat u een kopje verse koffie drinkt

Eigenlijk kunt u uw laptop niet missen. Dat is iets wat Smartrepair maar al te goed begrijpt. Daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een reparatie HP laptop uitvoeren binnen 60 minuten, mits het onderdeel op voorraad is. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Loop gerust eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt.

Kunt u niet langs komen voor een reparatie HP laptop?

U wilt graag een upgrade HP laptop, omdat deze kapot is of omdat een onderdeel echt aan vervanging toe is. Het probleem is alleen dat er geen Servicepunt bij u in de buurt is of dat u geen tijd heeft om langs te komen. Ook dan helpen de monteurs van Smartrepair u graag. U kunt dan gebruikmaken van onze 24-uursservice. U laat dan uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt hem zelf naar ons op. In beide gevallen wordt HP laptop reparatie binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Tarieven reparatie laptop HP

De tarieven voor een reparatie laptop HP verschillen per model en defect. Niet elke HP laptop is natuurlijk hetzelfde en daardoor verschillen onderdelen ook onderling. De reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U komt dus niet achteraf voor onverwacht hoge kosten te staan. Wilt u graag meer weten over de prijzen voor laptop reparatie? Neem dan contact op.

Altijd dé zekerheid van de hoogste kwaliteit

Een upgrade HP laptop voeren onze monteurs altijd vakkundig en vlug uit. Uiteraard wordt hierbij alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Uw laptop is dus bij Smartrepair in goede handen. Dat is niet alles! U krijgt ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.

Zes dagen per week staat Smartrepair voor u klaar. Kom gerust eens langs wanneer u geen idee heeft wat er aan de hand is met uw laptop. Onze monteurs onderzoeken dan kosteloos uit wat het probleem is.

Ook wanneer u graag meer informatie wilt, neem dan gerust contact op. U kunt een e-mail sturen naar info@smart-repair.nl. Telefonisch kunt u bellen naar een van onze Servicepunten.

MENU