Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 23 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

HP accu vervangen

Een accu die binnen een paar minuten leeg is of een laptop die u alleen kunt gebruiken als deze aan de stroom hangt, is natuurlijk super vervelend. Blijf hier niet mee rondlopen! Kom dan gerust eens langs bij Smartrepair Servicepunt. Een HP accu vervangen kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Een HP accu vervangen binnen 60 minuten

U zit er natuurlijk niet op zit te wachten dat uw laptop kapotgaat. Onze monteurs zorgen er daarom ook gewoon voor dat u snel vakkundig en snel weer op weg geholpen wordt. In de meeste gevallen kan een HP batterij vervangen worden in de tijd dat u een kopje koffie drinkt (60 minuten dus). Loop gerust eens binnen bij een Servicepunt. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

Maak gebruik van onze 24-uursservice voor accu vervangen HP

Ook wanneer u niet naar ons toe kunt komen, kunnen de monteurs van Smartrepair de uw HP accu vervangen. In dat geval kunt u namelijk gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt via het ophaalformulier een ophaalafspraak maken. PostNL komt dan op de gewenste dat uw laptop ophalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw laptop op te sturen. Voor beide opties geldt: binnen 24 uur na ontvangst wordt uw gerepareerde laptop weer retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Reparatiekosten voor een HP accu vervangen

De tarieven van Smartrepair zijn transparant. Dat betekent dat alle prijzen inclusief alle kosten zijn. Achteraf betaalt u niet ineens een hoger tarief, omdat sommige kosten niet zijn meegerekend. U weet zo precies welke kosten u kunt verwachten. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Het tarief voor een HP batterij vervangen verschilt per model. Wilt graag meer informatie over de exacte reparatiekosten? Neem dan gerust contact op.

Voor u altijd dé beste oplossing

Smartrepair gaat altijd op zoek naar dé beste oplossing voor u. Daarom werken onze monteurs alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit wanneer zij een accu vervangen HP. Uw laptop werkt dankzij een reparatie van Smartrepair weer als nieuw!

Smartrepair is zeer transparant over de werkwijze. Graag leggen onze monteurs uit wat het defect is, hoe dit verholpen kan worden en hoeveel de kosten hiervoor zijn. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn wat het probleem is, dan onderzoeken onze monteurs dit kosteloos! Bij Smartrepair weet u altijd wat u kunt verwachten. Dat werkt gewoon wel zo prettig! En natuurlijk krijgt u op de reparatie altijd 12 maanden garantie

Heeft u nog vragen over een HP batterij vervangen? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt hiervoor een mailtje sturen naar: info@smart-repair.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u ook bellen naar een van onze Servicepunten.

MENU