Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Harde schijf vervangen HP

Is uw HP laptop zo traag dat de 100 meter sprint nog sneller gaat? Dan kunt u natuurlijk iedere keer een koffiepauze inlassen, maar eigenlijk wilt u liever dat het gewoon opgelost wordt. De harde schijf vervangen HP is in de meeste gevallen dan dé oplossing. Kom lang bij een Smartrepair Servicepunt. In de meeste gevallen kan dit binnen 60 minuten. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

HP harde schijf vervangen binnen 60 minuten

Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Het liefst wilt u gewoon snel en vakkundig weer op weg geholpen worden en daar zorgt Smartrepair dan ook gewoon voor. In de meeste gevallen kan een HP harde schijf vervangen worden in de tijd dat u van een vers kopje koffie geniet.

Harde schijf vervangen HP laptop? Kies voor de 24-uursservice

Ook wanneer u niet langs kunt komen bij een Smartrepair Servicepunt kunt u gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Na ontvangst gaan onze monteurs met uw laptop, wordt deze onderzocht, de harde schijf vervangen HP en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending. En dat binnen 24 uur!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Hoe gaat een HP harde schijf vervangen?

De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw HP laptop. Die mooie vakantiefoto’s en belangrijke bestanden worden namelijk hierop opgeslagen. Ook draagt de harde schijf gedeeltelijk bij aan de snelheid van uw laptop.

Een HP SSD upgrade of een HDD upgrade kan om verschillende redenen nodig zijn. Door ouderdom kan de schijf vol raken of een ongeluk kan deze beschadigen. Smartrepair biedt dan twee reparaties:

Een HP SSD upgrade? Of gaat u toch voor een HDD

Vroeger stond opslagruimte synoniem aan de traditionele harde schijf. U kunt tegenwoordig uit meerdere opties kiezen. De mogelijkheden zetten wij graag voor u op een rijtje:

1. Traditionele HDD (harde schijf)

De traditionele harde schijf, ook wel HDD, bestaat uit een draaiende magnetische schijf. Kiest u voor deze traditionele opslagruimte, dan heeft u vaak veel opslagruimte tegen een lage prijs. Alleen kan deze schijf wat langzaam zijn dankzij de bewegende onderdelen.

2. HP SSD upgrade

De Solid State Disk, of kort SSD, werkt met geheugenchips. Doordat deze chips niet bewegen, is de SSD sneller dan de traditionele harde schijf. Een HP SSD upgrade combineert dan ook het beste van twee werelden: opslagruimte en snelheid. De prijs voor deze schijf ligt alleen hoger dan die van een traditionele harde schijf.

Laat uw harde schijf vervangen HP?

Smartrepair maakt het niet moeilijker voor u dan dat het is. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe zij te werk gaan wanneer de HP harde schijf vervangen moet worden. Ook vertellen zij u direct wat de kosten voor de reparatie zijn. Deze tarieven zijn inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Wanneer u akkoord geeft, wordt de reparatie pas uitgevoerd.

Voor een harde schijf vervangen HP is uw laptop bij Smartrepair dus in goede handen!

Twijfelt u nog of een HP SSD upgrade dé oplossing is voor u? Of heeft u nog een andere vraag voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar:info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU