Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

HP moederbord vervangen

Het moederbord is eigenlijk wel het belangrijkste onderdeel van uw laptop. Zonder zouden de verschillende onderdelen van uw laptop namelijk niet met elkaar kunnen communiceren. En dan is uw laptop niet meer dan een mooi decoratiestuk.

Een beschadigd moederbord zorgt ervoor dat uw laptop niet of slecht werkt. Voordat u in paniek raakt: breng eerst een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs kunnen uw HP moederbord vervangen en dat altijd voor een helder prijs!

Vlug en vakkundig uw HP moederbord vervangen

Eigenlijk wilt u natuurlijk niet te lang zonder laptop zitten. U heeft hem namelijk nodig voor school- of werkzaken. Smartrepair begrijpt dat maar al te goed en daarom wordt u snel en vakkundig weer op weg geholpen. U bent van harte welkom in een van onze Servicepunten bij SWOOP. Kunt u niet langskomen om een HP moederbord te vervangen? Kies dan voor onze ophaalservice of stuur uw laptop naar ons op. Welke optie u ook kiest, Smartrepair biedt u altijd dé beste oplossing, de hoogste kwaliteit en een snelle reparatieservice. Met smile uiteraard.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Blijven mijn gegevens bewaard bij een HP moederbord vervangen?

Natuurlijk wilt u dé allerbeste oplossing voor uw laptopprobleem en dat is dan ook precies waar de monteurs van Smartrepair voor zorgen. Een HP moederbord vervangen wordt dan ook altijd zorgvuldig uitgevoerd door onze monteurs mét onderdelen van de allerhoogste kwaliteit uiteraard. Hierdoor kan in 95% van de gevallen de reparatie met behoud van de gegevens uitgevoerd worden. Smartrepair kan ook een data recovery voor u uitvoeren. De prijs voor deze behandeling is op aanvraag. Neem hiervoor gerust contact op.

Hoe gaat Smartrepair te werk bij een HP moederbord vervangen?

Laptops worden vaak veel en intensief gebruikt. Het is dan ook geen wonder dat in verloop van tijd een laptop minder goed werkt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

Heeft u een glas water over uw laptop laten vallen en moet nu het HP moederbord vervangen worden? Dan kunt u bij Smartrepair uit twee opties kiezen:

1. Smartrepair kan een nieuwe GPU Chip plaatsen

Op deze reparatie krijgt u 6 maanden garantie. De reparatiekosten voor het plaatsen van een nieuwe GPU chip verschilt per laptopmodel. Daarom is de prijs voor deze handeling op aanvraag.

2. Het HP moederbord vervangen bij waterschade

Liet u per ongeluk water over uw laptop vallen? En moet nu uw HP moederbord vervangen worden? Loop dan eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt voor een vochtschade onderzoek. Onze monteurs zorgen er dan voor dat vakkundig al het vocht uit uw laptop verwijderd wordt.

Wat zijn de kosten voor een HP moederbord vervangen?

De tarieven voor een moederbord vervangen verschillen per laptopmodel. De tarieven die Smartrepair hanteert, zijn altijd inclusief alle kosten (dus ook btw- en montagekosten). Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u. Daarom werken wij bij een HP moederbord vervangen altijd op basis van no cure, no pay.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bel een van onze Servicepunten of stuur een e-mail naar: info@smart-repair.nl.

MENU