Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Processor HP upgrade

Het hart van uw laptop, zo wordt de processor van uw HP laptop ook wel genoemd. En dat is natuurlijk niet voor niets! Uw laptop kan eigenlijk niet zonder processor. Deze zorgt er namelijk voor dat taken uitgevoerd worden en bepaalt ook gedeeltelijk de snelheid van uw laptop. Hoe sneller uw processor is, hoe sneller taken natuurlijk uitgevoerd worden en hoe vlugger uw laptop is.

Is uw laptop zo traag dat u nog sneller de 100 meter loopt? Dan kunt u uit frustratie uw laptop uit het raam gooien. Maar kom liever langs bij Smartrepair voor een HP processor upgrade.

Een HP processor upgrade? Dan gaat u natuurlijk naar Smartrepair

Wilt u een processor HP upgrade? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij een Smartrepair Servicepunt. U wordt dan vlug en vakkundig weer op weg geholpen. Kunt u niet langskomen bij een Servicepunt? Kies dan voor onze 24-uursservice. U heeft dan de keuze om PostNL uw laptop op te laten halen of deze zelf op te sturen. Een processor HP upgrade wordt in beide gevallen binnen 24 uur na ontvangst uitgevoerd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Heldere werkwijze en kosten bij een HP processor upgrade

Smartrepair wil het voor u niet moeilijker maken dan dat het is. Daarom zijn wij altijd heel open en transparant over onze werkwijze. Onze monteurs nemen graag de tijd om aan u uit te leggen hoe een HP processor upgrade in zijn werk gaat. Ook communiceren zij direct met u de kosten. Pas na uw akkoord wordt de processor HP upgrade uitgevoerd.

Wij zijn net zo transparant over de kosten als wij zijn over onze werkwijze. De tarieven die Smartrepair hanteert zijn inclusief btw- en montagekosten. U weet zo precies waar u aan toe bent bij Smartrepair. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Altijd verzekerd van dé allerbeste oplossing

Onze monteurs gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Hierbij werken zij natuurlijk altijd met onderdelen van die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. En natuurlijk krijgt u altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Bij een HP processor upgrade weet u zo altijd dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is.

Heeft u nog vragen voor ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar: info@smart-repair.nl. Wanneer u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreekt, bel dan naar een Servicepunt.

MENU