Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 13 december zijn wij tot 18.00 geopend.

HP scherm reparatie

In eerste instantie lijkt het opstarten van uw laptop goed te gaan. U hoort uw laptop rammelen en de lichtjes gaan aan. Toch blijft het scherm zwart. Of er zit een barst in het scherm, waardoor het beeld niet werkt. Wat nu? Dan brengt u natuurlijk een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een HP scherm repareren binnen 60 minuten. Ook wanneer u niet kunt langskomen kunt u gebruikmaken van de reparatieservice: de 24-uursservice.

HP scherm reparatie binnen 60 minuten

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. Dat begrijpen wij bij Smartrepair en daarom bieden wij u onze klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen onze monteurs een HP scherm repareren binnen 60 minuten. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, mag natuurlijk wel. Kom gerust eens langs met uw kapotte laptop bij een Smartrepair Servicepunt.

24-uursservice voor een HP scherm repareren

Kunt u niet langskomen voor HP scherm reparatie? Dan zorgen wij er gewoon voor dat onze service naar u komt. Kies dan voor onze 24-uursservice. U laat uw laptop ophalen door PostNL of stuurt deze zelf naar ons op. Onze monteurs zorgen er dan voor dat uw laptop binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gezonden wordt.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Is een HP scherm vervangen wel de oplossing?

Bij een barst of scheur in het beeldscherm is het overduidelijk dat het HP scherm vervangen moet worden. Bij andere defecten is het niet meteen helder wat het probleem is. Een zwart scherm kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een kapot lcd of een defecte videokaart. Is dit laatste het geval, dan heeft een HP scherm vervangen natuurlijk geen zin.

Om er zeker van te zijn dat het probleem met uw laptop ook echt verholpen wordt, onderzoekt Smartrepair uw laptop kosteloos (m.u.v. waterschade).

Hierbij maakt Smartrepair het niet moelijker dan het is. Wij zijn daarom transparant over onze werkwijze. Onze monteurs leggen graag uit hoe een HP scherm reparatie in zijn werk gaat en welke kosten hieraan verbonden zijn. Pas nadat u akkoord geeft voor de reparatie gaan wij uw HP scherm vervangen.

Wanneer onze monteurs een HP scherm repareren, werken zij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Dat is niet alles! U krijgt altijd 12 maanden garantie op de reparatie en de onderdelen. U weet dus zeker dat problemen met uw laptopscherm verleden tijd zijn.

HP scherm reparatie nodig? Dan gaat u natuurlijk naar Smartrepair

Uw HP scherm vervangen? Dan weet u zeker dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is. Natuurlijk kunt u voor een andere reparatie ook uitstekend bij ons terecht. Kom dus gerust eens langs met uw kapotte laptop, smartphone, iMac of ander smart device.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@smart-repair.nl. Of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU