Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Toetsenbord vervangen HP laptop

Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet (goed) meer werkt, beseft u dat u eigenlijk niet zonder kan. Die deadline halen wordt wel heel lastig als de s-toets niet werkt. Nu kunt u de ‘s’ steeds kopiëren uit eerder geschreven tekst. Maar makkelijker is om langs te komen bij een Smartrepair Servicepunt. In de meeste gevallen kan een HP toetsenbord vervangen worden binnen 60 minuten. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Uw HP toetsenbord vervangen in de tijd dat u van onze verse koffie geniet

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Smartrepair begrijpt dat en daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. Een toetsenbord vervangen HP doen onze monteurs in de tijd dat u van een vers kopje koffie, thee mag natuurlijk ook ; ), geniet. In de meeste gevallen is dat binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs bij een Smartrepair Servicepunt.

Uw toetsenbord vervangen HP? Ook als u geen tijd heeft

Ook als u geen tijd heeft om langs te komen of er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt is, staan onze monteurs graag voor u klaar. Kies in dat geval voor onze 24-uursservice. U stuurt uw laptop dan naar ons op of laat hem door PostNL ophalen. In beide gevallen wordt uw HP toetsenbord vervangen binnen 24 uur na ontvangst en wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Wat de kosten zijn voor een HP toetsenbord vervangen

Niet elke HP laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord vervangen HP verschillen hierdoor onderling. Het standaardtarief voor het vervangen van uw toetsenbord is €49,-. Bovenop dit bedrag komen nog de kosten voor het onderdeel. De reparatietarieven die Smartrepair hanteert voor een toetsenbord vervangen HP zijn altijd inclusief alle kosten. U komt achteraf dus niet voor (vervelende) verrassingen te staan!

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een toetsenbord vervangen HP met oog voor kwaliteit

Bij Smartrepair wordt u niet alleen weer snel op weg geholpen. Onze monteurs gaan ook altijd op zoek naar dé beste oplossing voor u. En uiteraard vinden zij die ook voor u ; )

Dat is niet het enige! Bij het oplossen van uw laptopprobleem wordt alleen gewerkt met onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Dat is nog steeds niet alles! U krijgt natuurlijk ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Natuurlijk laat u uw HP toetsenbord vervangen door Smartrepair!

Uw laptop is dus in goede handen bij Smartrepair. Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres om een toetsenbord te vervangen HP. Maar dat is zeker niet het enige waarbij wij u kunnen helpen! Wat het probleem met uw laptop ook is, onze monteurs staan voor u klaar. En ook met een defecte smartphone, iPad of iMac helpen wij u graag!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een Servicepunt.

MENU