Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

HP videokaart vervangen

Elke laptop heeft een videokaart. U zou zonder namelijk geen video’s kunnen kijken of kunnen internetten. Een defect kan ervoor zorgen dat de HP videokaart vervangen moet worden. Is dit het geval? Kom dan snel langs bij een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs helpen u vakkundig en snel weer op weg. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Uw HP videokaart vervangen? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat of niet goed meer werkt. Smartrepair begrijpt dat als geen ander en daarom helpen onze technisch hoogopgeleide monteurs u graag weer snel op weg. Loop dus gerust eens binnen bij één van onze Servicepunten. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Moet uw HP videokaart vervangen worden? Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Natuurlijk kunt u dan ook gewoon van onze reparatieservice gebruikmaken. U kunt uw laptop laten ophalen door PostNL of stuur hem zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop door onze monteurs onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En in de meeste gevallen gebeurt dat binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Met oog voor kwaliteit HP videokaart vervangen

Wanneer het beeldscherm van uw HP laptop niet meer werkt of alleen nog maar strepen laten zien, dan moet uw HP videokaart vervangen worden. Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt. Uiteraard gaan onze monteurs hierbij zorgvuldig te werk en wordt er alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Kies voor een transparante werkwijze en heldere tarieven

Uw beeldscherm werkt niet? Dan hoeft dat niet direct te betekenen dat uw HP videokaart vervangen moet worden. Een defect beeldscherm kan namelijk ook veroorzaakt worden door een kapot lcd. Om er zeker van te zijn dat het probleem met uw HP laptop ook echt verholpen wordt, kijken onze monteurs kosteloos uw laptop na.

Vervolgens wordt de reparatie en de hieraan verbonden kosten met u gecommuniceerd. Onze monteurs leggen helder aan u uit wat het probleem is en hoe dit verholpen kan worden. Uiteraard communiceren zij de kosten met u. Deze zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt uw HP videokaart vervangen.

Voor een HP videokaart vervangen is uw laptop dus bij Smartrepair in goede handen!

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: info@smart-repair.nl. Wilt u ons persoonlijk spreken? Bel dan naar één van onze Servicepunten.

MENU