Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Laptop backup

Dit klinkt u vast herkenbaar in de oren. U heeft een deadline voor school of werk en u bent hard bezig om die te halen. Plots is daar het gevreesde blue screen of death. Alles weg! Alle foto’s, bestanden en programma’s zijn verdwenen. Super vervelend natuurlijk! Voorkom dat u alle bestanden kwijt bent en laat Smartrepair een backup maken. Alle belangrijke gegevens worden apart voor u bewaard. Of uw laptop nu gestolen wordt of kapotgaat, u heeft altijd toegang tot deze belangrijke bestanden.

Binnen 60 minuten geholpen

Wilt u graag een laptop backup laten maken? Kom dan langs bij Smartrepair. Wij bieden u een unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kunnen wij u binnen 60 minuten helpen. Mochten wij langer nodig hebben om de back-up te maken, dan wordt dit met u gecommuniceerd. Tijdens het wachten kunt u gebruikmaken van onze (gratis) wifi en genieten van een lekker kopje koffie. En het beste: u hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Mag natuurlijk wel, maar hoeft niet! Kom dus gerust eens binnenlopen!

Of maak gebruik van onze 24-uursservice

Geen tijd om langs te komen? Of is er geen Smartrepair vestiging bij u in de buurt? Kies dan voor de ophaalservice van Smartrepair. U plant dan via onze website een ophaalafspaak in. PostNL komt dan op de door u gekozen datum uw laptop ophalen. Binnen 24 uur na ontvangst wordt de back-up gemaakt en wordt uw laptop retour gestuurd. U kunt ook uw laptop naar ons opsturen. Ook dan profiteert u van de 24-uursservice.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Back-up maken

Smartrepair staat garant voor het leveren van een uitstekende service. U dé beste oplossing bieden, staat bij ons dan ook voorop. Bij Smartrepair begrijpen we dat u er zeker van wilt zijn dat uw belangrijke bestanden goed en veilig opgeslagen zijn. Daarom gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk. Een goede laptop backup maken? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair!

Kosten?

De kosten voor het maken van een backup van uw laptop zijn op aanvraag. Dit tarief is inclusief btw- en montagekosten. Voordat wij aan het werk gaan, worden de kosten met u gecommuniceerd. Geen vervelende verrassingen achteraf dus! Daarnaast krijgt u altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden. Dat is onze smart service with a smile!

Heeft u nog vragen over het maken van een back-up? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU