Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 25 mei zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop Defect

Start uw laptop niet goed op? Blijft het beeld zwart? Of zit er een kras in het scherm? Vervelend natuurlijk! U kunt niet aan het werk voor die deadline of u kunt geen contact maken met uw klanten. Wat het probleem met uw laptop ook is, u wilt snel en vakkundig geholpen worden. Dat snappen wij bij Smartrepair en daar zorgen wij dan ook gewoon voor. Kom langs bij een Smartrepair Servicepunt en binnen 60 minuten wordt in de meeste gevallen de reparatie uitgevoerd. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. 

Klaar in de tijd dat u rustig een kopje koffie of thee drinkt

Smartrepair begrijpt dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop kapotgaat. Daarom helpen wij u vakkundig en snel weer op weg. In de tijd dat u een kopje koffie (of thee drinkt) wordt uw laptop gemaakt. Loop binnen bij één van onze servicepunten bij SWOOP en in de meeste gevallen loopt u binnen 60 minuten met een gerepareerde laptop weer naar buiten.

24-uursservice voor als u niet langs kunt komen

Ook wanneer u niet naar ons toe kunt komen, staan wij graag voor u klaar. Smartrepair biedt u dan een 24-uursservice. U kunt dan kiezen uit twee opties: ophalen of opsturen. Bij de eerste maakt u via de website een ophaalafspraak en PostNL komt dan op de gewenste dag langs om uw defecte laptop op te halen. U kunt er ook voor kiezen om uw laptop naar ons op te sturen. Welke van de twee u ook kiest, uw laptop wordt altijd 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 3 opties voor smart service

smart_repair_services-02

Optie 1: Langskomen

grey
 • Kom langs bij 1 van de 5 Smartrepair Servicepunten bij de SWOOP Stores.
 • Onderzoek terwijl u wacht.
 • 12 maanden garantie.
 • Persoonlijke uitleg en advies.
 • Hoogste kwaliteit onderdelen.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.
smart_repair_services-03

Optie 2: Opsturen

grey
 • Opsturen heel Nederland.
 • Zelf kiezen wanneer u het verstuurt.
 • Binnen 24 uur een onderzoeksrapport en eventueel reparatie.
 • 12 maanden garantie.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.
smart_repair_services-04

Optie 3: Ophaalservice

grey
 • Ophaalservice voor heel Nederland.
 • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat ophalen.
 • Binnen 24 uur een onderzoeksrapport en eventueel reparatie.
 • 12 maanden garantie.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik breng mijn laptop

Ik stuur mijn laptop op

Ik laat mijn laptop ophalen

Altijd een passende oplossing met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit

Smartrepair staat garant voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit. Wij kijken altijd naar dé beste oplossing voor u en werken daarvoor alleen met onderdelen die aan dé allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Kom langs of kies voor onze 24-uursservice.

Smartrepair maakt het niet moeilijker dan dat het is en daarom zijn wij heel transparant over hoe wij te werk gaan. Wij vertellen u wat het defect is, wat we gaan doen en wat de kosten hiervoor zijn.

Smartrepair onderzoekt dan kosteloos het probleem en de daaraan verbonden kosten voor u. Voordat wij aan de slag gaan met de reparatie, wordt u hierover altijd ingelicht. Geeft u akkoord voor de reparatie, dan pas gaan wij daarmee aan het werk. U weet zo precies waar u aan toe bent.

De kosten voor laptop reparatie

De reparatiekosten verschillen per merk, model en defect. Wilt u graag meer hierover weten, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen u hierover graag meer. De reparatietarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komen hier dus niet nog extra kosten bovenop.

Wilt u ons graag inschakelen?

Door de jarenlang ervaring en de kennis die Smartrepair in huis heeft, weet u zeker dat uw laptop in goede handen is. Wat het defect ook is, Smartrepair helpt u op een vlotte deskundige manier weer op weg. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU