Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop geheugen opschonen

Niemand zit te wachten op een trage laptop. Het duurt uren voordat u überhaupt aan het werk kunt en dan nog gebeurt het dat u vaak (lang) moet wachten totdat programma’s opgestart zijn. Nu kunt u uw wachttijd besteden door lekker een kopje koffie te drinken, maar liever wilt u eigenlijk gewoon aan het werk. Laat Smartrepair dan het werkgeheugen van uw laptop opschonen. Wij snappen dat u snel een goede oplossing wilt en daar zorgen wij ook gewoon voor.

Kom langs of kies voor de 24-uursservice

Smartrepair begrijpt dat u zo snel mogelijk op weg geholpen wilt worden. Daarom zorgen wij niet alleen voor dé beste oplossing. Ook hanteren wij een snelle service. Kom langs bij een van onze servicepunten en onze monteurs zorgen ervoor dat het geheugen van uw laptop opgeschoond wordt.

Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Laten uw laptop ophalen door PostNL of stuur uw laptop naar ons op. Welke van de twee opties u ook kiest, binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Altijd dé beste oplossing

Smartrepair staat voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit en dé beste oplossing. Een langzame laptop kan verschillende oorzaak hebben. Zo kan uw laptop te weinig werkgeheugen hebben en daardoor traag werken, maar ook wanneer de harde schijf vol is, kan dat gevolgen hebben voor de snelheid van uw laptop.

Smartrepair zoekt kosteloos uit waarom uw laptop niet naar behoren werkt. Vervolgens communiceren wij het probleem en de daaraan verbonden kosten met u. Pas na uw akkoord, gaan wij met de reparatie aan de slag. U weet dus altijd wat u van ons kunt verwachten. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Wat zijn de kosten voor het opschonen van mijn laptop?

De kosten van het opschonen van uw laptop verschillen per model en merk. Neem contact op met ons op wanneer u hier meer informatie over wilt. De reparatietarieven die Smartrepair hanteert, zijn inclusief btw- en montagekosten. U komt achteraf dus niet vervelende verrassingen te staan.

Smartrepair staat voor het volgende:

Ook uw specialist voor andere laptop problemen

Of het nu gaat om een langzame laptop of een gebarsten scherm, u weet dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is. Dankzij de ervaring en kennis kunt u erop rekenen dat wij zorgvuldig te werken gaan en kwaliteit afleveren. U krijgt niet voor niets 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel!

Heeft u nog vragen over het opschonen van uw laptop geheugen. Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU