Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop kapot

Alles lijkt in eerste instantie goed te gaan bij het opstarten van uw laptop. Toch blijft het beeld zwart. Of kunt u alleen nog maar gebruikmaken van uw laptop als deze aan de stroom hangt? Wat het probleem met uw laptop ook is, Smartrepair zorgt ervoor dat het snel en vakkundig opgelost wordt. In de meeste gevallen kunnen wij u binnen 60 minuten helpen. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een servicepunt. Geen tijd? Kies van voor onze 24-uursservice.

Geholpen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

U zit er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat en u wilt dan ook snel een goede oplossing. Daar zorgt Smartrepair dan ook gewoon voor. In de tijd dat u van een kopje koffie geniet, maken wij uw laptop. In de meeste gevallen loopt u binnen 60 minuten weer naar buiten met een gerepareerde laptop. Kom dus gerust langs! Een afspraak is niet nodig!

Of maak gebruik van onze 24-uursservice

Ook als u niet langs kunt komen, staan onze monteurs graag voor u klaar. Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. U heeft dan de keuze uit twee opties; of u laat uw laptop ophalen door PostNL of u stuurt deze naar ons op. Welke u ook kiest, u profiteert altijd van de 24-uursservice. Dit betekent dat uw laptop binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd retour wordt gestuurd.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Verzekerd van dé allerbeste oplossing & een heldere werkwijze

Smartrepair staat voor het leveren van kwaliteit. Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing voor u en daarvoor werken wij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat uw laptopproblemen verleden tijd zijn.

Smartrepair maakt het voor u niet moeilijker dan dat het is. Daarom zijn wij heel transparant over hoe wij werken. Onze monteurs leggen u duidelijk uit wat het probleem is, hoe dit verholpen gaat worden en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Niet altijd is het even duidelijk wat het probleem is en daarom onderzoekt Smartrepair uw laptop kosteloos. Voordat de reparatie uitgevoerd wordt, wordt u hierover altijd ingelicht. Pas wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met de reparatie.

Bij Smartrepair weet u zo altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Tarieven laptop reparatie

De reparatiekosten verschillen per defect, merk en model. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De tarieven die Smartrepair hanteert zijn inclusief btw- en montagekosten.

Dankzij onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw laptop bij ons in goede handen is, maar voor een andere reparatie bent u natuurlijk ook nog steeds bij ons aan het juiste adres.

Kom dus gerust eens binnenlopen met uw defecte smartphone, tablet, laptop of iMac! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU