Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop langzaam / traag

Kunt u terwijl uw laptop aan het opstarten is een kopje koffie drinken (of twee)? Of bent u ellenlang aan het wachten tot die ene webpagina geladen is? Nu zou u iedere keer een koffiepauze kunnen houden wanneer u aan het wachten bent op uw laptop, maar u kunt ook langsgaan bij Smartrepair. Wij zorgen ervoor dat uw laptop binnen no time weer als nieuw werkt. In de meeste gevallen wordt u binnen 60 minuten geholpen. Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen, kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

In 60 minuten weer een snelle laptop

Een langzame laptop kan verschillende oorzaken hebben. Smartrepair onderzoekt kosteloos het probleem. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem binnen 60 minuten voor u oplossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan laten wij dit altijd vooraf aan u weten.

Of maak gebruik van onze 24-uursservice

Kunt u niet langskomen? Of is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Ook dan kunt u van onze service gebruikmaken. Via de website kunt u een ophaalafspraak maken en PostNL komt dan bij u langs om uw laptop op te halen. U kunt natuurlijk ook gewoon uw laptop naar ons opsturen. Welke optie u ook kiest, binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop weer gerepareerd retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Hoe komt het dat mijn laptop langzaam is?

Waarom uw laptop traag is, kan verschillende redenen hebben. Een virus kan ervoor zorgen dat uw laptop niet goed meer opstart. Het kan ook zijn dat de harde schijf vol is en dat u meer opslaggeheugen nodig heeft. Of uw laptop heeft te weinig ram-geheugen om nog fatsoenlijk te kunnen werken.

Elk van deze oorzaken heeft een andere oplossing nodig. Smartrepair onderzoekt kosteloos uit wat de reden is dat uw laptop traag is en wat er moet gebeuren om uw laptop weer snel te maken. Na het onderzoek communiceren wij met u de oplossing en de daaraan verbonden kosten. Gaat u daarmee akkoord, dan wordt de reparatie uitgevoerd. U weet bij Smartrepair altijd waar u aan toe bent. En dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Reparatiekosten?

Omdat de oorzaak van een trage laptop verschilt, is de prijs voor deze reparatie op aanvraag. Neem voor meer informatie hierover gerust contact op. De tarieven de Smartrepair hanteert, zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U betaalt hiervoor dus niet nog achteraf extra kosten.

U weet dankzij de ervaring die Smartrepair in huis heeft dat uw laptop bij ons in goede handen is. Natuurlijk kunt u ook voor andere reparaties bij ons terecht! Kom dus gerust eens langs bij een van de Smartrepair Servicepunten met uw laptop, tablet, MacBook, iMac of smartphone. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU