Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop laten maken

Gaat uw laptop niet meer aan? Krijgt u geen beeld? Of is de batterij om de haverklap leeg? Harstikke vervelend natuurlijk, want u kunt niet aan het werk voor die deadline of contact krijgen met uw klanten. Wat het defect ook is, u wilt zo snel en deskundig mogelijk geholpen worden. Smartrepair snapt dat en zorgt daar dan ook gewoon voor. Bezoek een Smartrepair Servicepunt en in de meeste gevallen loopt u binnen 60 minuten weer naar buiten met een gerepareerde laptop. Als u niet kunt langskomen, kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

In de tijd dat u een kopje koffie (of thee) drinkt, maken wij uw laptop

Bij Smartrepair begrijpen wij dat u er niet op zit te wachten dat uw laptop stukgaat. Daarom zorgen wij ervoor dat het probleem vakkundig en snel opgelost wordt. Terwijl u een kopje verse koffie of thee drinkt, wordt uw laptop gemaakt. In de meeste gevallen is dat binnen 60 minuten.

Onze 24 uursservice voor al u niet naar ons toe kunt komen

Ook als u niet bij een Smartrepair Servicepunt kunt langskomen, dan helpen wij u graag. Smartrepair biedt u namelijk ook een 24-uusservice. U heeft dan twee mogelijkheden: ophalen of opsturen. Kiest u voor het eerste, dan komt PostNL uw laptop bij thuis of op uw werk ophalen. Natuurlijk kunt u ook uw laptop naar ons opsturen. Welke optie u ook kiest, uw laptop wordt 24 uur na ontvangst gerepareerd retour naar u gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

De beste oplossing en de hoogste kwaliteit

Bij Smartrepair staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij zoeken altijd naar dé beste oplossing voor uw probleem en werken alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit zijn.

Bij Smartrepair maken we het niet moeilijker dan dat het is. Daarom zijn wij heel transparant over hoe wij werken. Wij onderzoeken kosteloos uit wat het probleem is met uw laptop. Het defect, de reparatie en de daaraan verbonden kosten worden met u gecommuniceerd. Gaat u akkoord met de reparatie, dan gaan wij voor u aan de slag. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en dat werkt natuurlijk wel zo fijn!

Reparatiekosten?

De kosten verschillen per reparatie, model en merk. Wilt u hierover graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u dan graag verder. De reparatietarieven die Smartrepair hanteert, zijn altijd inclusief montagekosten en btw. Achteraf komen op dit tarief dus niet nog extra kosten.

Onze hulp nodig?

U weet zeker dat uw laptop in goede handen is bij Smartrepair. Wij zorgen er namelijk voor dat u vlot en deskundig weer op weg geholpen wordt. Niet alleen bij een reparatie aan uw laptop. Ook bij defecten aan andere smart devices staan wij graag voor u klaar.

Kom dus gerust langs met uw kapotte laptop, smartphone, tablet of iMac! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU