Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop oplader kapot

Laadt uw laptop helemaal niet meer op? Zelfs niet wanneer deze aan de oplader hangt? Het kan dan zijn dat de oplader van uw laptop kapot is. Kom in dat geval langs bij Smartrepair en wij zorgen ervoor dat het probleem binnen 60 minuten verholpen wordt. Heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Klaar terwijl u geniet van een kopje koffie

Natuurlijk wilt u weer gewoon zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van uw laptop. Daarom biedt Smartrepair u de klaar-terwijl-u-wacht service. Problemen met uw laptop kunnen in de meeste gevallen binnen 60 minuten verholpen worden. Uw laptop wordt dus gemaakt in de tijd dat u een vers kopje koffie of thee drinkt!

U kunt niet langskomen? Maak gebruik van onze 24-uursservice!

Kunt u niet langskomen bij een van onze servicepunten? Geen probleem! Ook dan kunt u gebruikmaken van onze service dankzij de 24-uursservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL door een afspraak te maken via de website of stuur uw laptop naar ons op. Nadat wij uw laptop ontvangen hebben, wordt deze binnen 24 uur gerepareerd terug naar u gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Laadt uw laptop niet goed op?

Dat uw laptop niet (goed) oplaadt, kan ook een andere oorzaak hebben. De dc jack (de ingang waar de oplader insteekt) kan kapot zijn, maar ook uw accu of oplader kan het probleem zijn. Daarom onderzoekt Smartrepair kosteloos uit wat het defect is, hoe dit verholpen kan worden en wat de kosten hiervoor gaan zijn. Wat er precies aan de hand is, de reparatie en de kosten worden altijd met u gecommuniceerd voordat wij aan de slag gaan. Pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd.

Reparatiekosten

Wat de kosten precies zijn, is afhankelijk van de reparatie, het merk en het model. Wilt u graag meer informatie hierover? Neem dan contact met onze klantservice op. De tarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Onze reparatiekosten zijn helder, dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Bij Smartrepair is uw laptop in goed handen. Ook voor andere laptop reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een kapotte laptop, tablet, smartphone of iMac? Kom dan gerust eens langs bij een Smartrepair Servicepunt. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU