Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop opschonen

U heeft uw laptop al een tijdje en nu wordt hij steeds langzamer. In de tijd dat u uw laptop heeft opgestart, kunt u een kopje koffie zetten. En als uw laptop dan eindelijk opgestart is, dan loopt hij ook om de haverklap vast. Super vervelend natuurlijk! Gelukkig kan Smartrepair uw laptop opschonen. Onze monteurs helpen u zo slim en snel mogelijk weer op weg. Op een open en eerlijke manier. Smartrepair staat niet voor niets voor een smart service with smile.

Vlug op weg geholpen

Een laptop die langzaam is en vaak vastloopt, is vervelend. U kunt niet fatsoenlijk doorwerken en u moet de hele tijd wachten totdat een website geladen is. U wilt het liefst zo snel mogelijk dé allerbeste oplossing en daar zorgt Smartrepair dan ook gewoon voor. Heeft u geen tijd om een bezoekje te brengen aan ons servicepunt? Maak dan een ophaalafspraak via het formulier op onze website. Uw laptop wordt dan door PostNL opgehaald op de door u gekozen dag. En dat kan zelfs op werk (of natuurlijk gewoon thuis). U kunt ook uw laptop opsturen naar ons.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Altijd dé beste oplossing

SWOOP staat voor het leveren van kwaliteit. Daarom kiezen wij ook altijd voor dé beste oplossing voor u. Onze technisch hoog opgeleide medewerkers gaan altijd zorgvuldig te werk. Uw laptop wordt helemaal opgeschoond, zodat u weer zonder problemen uw laptop kunt gebruiken. Uw laptop laten opschonen? Dan gaat u natuurlijk naar Smartrepair.

Kosten?

De kosten voor het opschonen van uw laptop zijn altijd all-in. U betaalt dus achteraf niet nog btw- en montagekosten. Voordat de reparatie wordt uitgevoerd, wordt het tarief met u gecommuniceerd. Achteraf komt u niet voor vervelende verassingen te staan!

Wilt u graag meer weten over onze reparatie? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU