Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop sneller maken

Kunt u in de tijd die uw laptop nodig heeft om op te starten met gemak een kopje koffie drinken (of misschien zelfs twee)? Of bent u altijd minstens 5 minuten aan het wachten voordat een webpagina geladen is? Dan kunt u natuurlijk iedere keer een koffiepauze nemen, maar kom liever langs bij Smartrepair. In de meeste gevallen is het probleem binnen 60 minuten verholpen. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Binnen 60 minuten weer een snel werkende laptop

De reden dat uw laptop traag is, kan verschillen. Smartrepair onderzoekt kosteloos wat het probleem en hoe dit verholpen kan worden. In de meeste gevallen wordt uw laptop binnen 60 minuten gerepareerd. Gaat de reparatie langer duren, dan wordt u daar van tevoren altijd over ingelicht.

Kunt u niet langskomen? Kies voor onze 24-uursservice

Heeft u geen tijd om langs te komen? Of zijn er geen Smartrepair Servicepunten bij u in de buurt? Dan staan wij ook graag voor u klaar. U kunt via onze website een afhaalafspraak met PostNL en zij komen op de afgesproken dag bij u langs. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw laptop op te sturen. Welke van de 2 opties u ook kiest, binnen 24 uur na ontvangst sturen wij uw laptop weer gerepareerd retour.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Wat is de oorzaak dat mijn laptop langzaam is?

Wat er precies voor zorgt dat uw laptop traag is, is lastig te zeggen. Een virus kan de boosdoener zijn, maar ook te weinig ram- of opslaggeheugen kan ervoor zorgen dat uw laptop langzaam werkt. Het kan dus zijn dat het verwijderen van een virus al voldoende is om uw laptop weer supersnel te maken, maar het kan ook zijn dat het ram- of opslaggeheugen van uw laptop een upgrade nodig heeft.

Wat precies het probleem is en hoe dit verholpen kan worden, onderzoekt Smartrepair kosteloos voor u. Na dit onderzoek wordt u direct op de hoogte gebracht van de reparatie en de kosten. Gaat u hiermee akkoord, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw laptop in een mum van tijd weer vlug werkt. Dankzij deze werkwijze weet u bij Smartrepair altijd waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Hoeveel kost het om mijn laptop sneller te maken?

De kosten verschillen per reparatie en merk. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met u opnemen. De reparatiekosten die Smartrepair hanteert, zijn inclusief btw- en montagekosten. Bij Smartrepair weet u precies wat u kunt verwachten en dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Uw laptop is bij ons in goede handen! Maar ook voor andere reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Kom dus gerust een langs met uw kapotte iMac, smartphone of tablet! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU