Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Lenovo laptop reparatie

De meeste van ons kunnen eigenlijk niet meer zonder laptop. We gebruiken hem voor school, werk of gewoon thuis om allerlei zaken te regelen. Hoe vervelend is het dan als uw laptop kapotgaat. Smartrepair begrijpt dat u eigenlijk niet zonder uw laptop kunt. Daarom helpen onze monteurs u bij Lenovo laptop reparatie weer snel op weg.

Kosteloos onderzoek bij reparatie Lenovo laptop

Bij een barst in het beeldscherm van uw laptop is het overduidelijk wat het probleem is. Toch is dat niet altijd het geval. Bij een zwart beeldscherm bijvoorbeeld. Het kan dan zijn dat uw videokaart kapot is, maar ook het lcd-display kan defect zijn.

Om er zeker van te zijn dat de reparatie Lenovo laptop ook zin heeft, wordt eerst kosteloos uw laptop onderzocht. Het probleem wordt vastgesteld en de reparatie en de kosten worden naar u gecommuniceerd. Geen zorgen! De Lenovo laptop reparatie wordt pas uitgevoerd nadat u akkoord hiervoor heeft gegeven. Natuurlijk krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Onze monteurs kunnen vrijwel elke reparatie Lenovo laptop uitvoeren. Een greep uit waarmee zij u kunnen helpen:

Een upgrade Lenovo laptop uitvoeren in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. Dat begrijpt Smartrepair als geen ander. Daarom bieden wij bij een upgrade Lenovo laptop (en natuurlijk alle andere reparaties) een klaar-terwijl-u-wacht-service. In de meeste gevallen betekent dat uw laptop binnen 60 minuten gerepareerd wordt. U hoeft geen afspraak te maken. Loop dus gerust eens binnen.

Kunt u niet langskomen voor een upgrade laptop Lenovo?

Wil u een reparatie of upgrade laptop Lenovo maar kunt u niet langskomen? Geen probleem. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze reparatieservice. Laat uw laptop ophalen door PostNL of stuur deze zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen gebeurt dit alles binnen 24 uur.

Tarieven Lenovo laptop upgrade

De tarieven voor een Lenovo laptop upgrade verschillen per defect en per model. Niet elke Lenovo laptop is hetzelfde en daardoor zijn de reparatiekosten natuurlijk ook verschillend. Deze prijzen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Hierdoor komt u dus niet achteraf voor onverwachte hogere kosten te staan. Wilt u graag meer weten over de reparatiekosten? Neem dan contact op.

Altijd verzekerd van dé allerhoogste kwaliteit

Een Lenovo laptop upgrade voeren onze monteurs vakkundig uit. Hierbij wordt natuurlijk alleen gebruikgemaakt van onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. U bent er zo dus zeker van dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is.

Wanneer u nog vragen voor ons heeft, kunt u altijd contact opnemen. Stuur hiervoor een e-mail naar: info@smart-repair.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een van onze Servicepunten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

MENU