Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Lenovo accu vervangen

Loopt de accu van uw Lenovo laptop steeds sneller leeg? En kunt u eigenlijk alleen van uw laptop gebruikmaken als deze aan de stroom hangt? Super vervelend natuurlijk! Laat Smartrepair dan de Lenovo accu vervangen! Kunt u weer onderweg, in de trein, in het werk of gewoon thuis zorgeloos van uw laptop gebruikmaken.

Binnen 60 minuten een Lenovo accu vervangen

Eigenlijk wilt u uw laptop niet te lang missen. U heeft hem namelijk ook gewoon nodig voor werk of thuis. Smartrepair begrijpt dat en biedt u daarom de-klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Lenovo accu vervangen worden binnen 60 minuten. Tijdens de reparatie kunt u meekijken en genieten van een kopje verse koffie. Thee mag natuurlijk ook ; )

Niet in de gelegenheid om langs te komen?

Heeft u geen tijd om langs te komen? Of is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Ook dan kan Smartrepair uw Lenovo accu vervangen. Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. Stuur uw laptop op naar ons of kies voor de Ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Reparatiekosten Lenovo accu vervangen

Smartrepair is altijd transparant over de reparatiekosten. De tarieven die wij hanteren zijn daarom altijd all-inclusive. Dit betekent dat alle kosten verrekend zijn in de prijs. Dus ook btw- en montagekosten. U weet zo precies waar u aan toe bent en dat werk natuurlijk wel zo prettig.

Het tarief voor een Lenovo accu vervangen verschilt per laptopmodel. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan gerust contact op.

Voor u natuurlijk dé beste oplossing

Smartrepair biedt u altijd dé beste oplossing. Niet alleen wordt hier met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit gewerkt. Ook wordt hierbij een heldere werkwijze gehanteerd.

Smartrepair maakt het voor u niet moeilijker dan nodig. Onze monteurs leggen helder aan u uit hoe een Lenovo accu vervangen in zijn werk gaat en ook communiceren zij direct de kosten met u. Is het niet helemaal duidelijk of de accu wel het probleem is? Dan wordt uw laptop kosteloos onderzocht. En natuurlijk krijgt u ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Moet uw Lenovo accu vervangen worden? Maar wilt u graag eerst wat meer weten over de reparatie? Of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar één van onze Servicepunten.

MENU