Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Lenovo upgrade SSD of HDD

Gaat de 100 meter sprint nog sneller dan het opstarten van uw laptop? Dan kunt u uit frustratie natuurlijk uw laptop uit het raam gooien, maar kom liever langs bij een Smartrepair Servicepunt. Vaak biedt een Lenovo upgrade SSD of HDD uitkomst. Deze reparatie kan in de meeste gevallen al binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Kunt u niet langskomen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice.

Lenovo HDD upgrade binnen 60 minuten

U zit er natuurlijk niet op te wachten dat u uw laptop moet missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk, school of gewoon thuis. U wilt dan ook vlug en vakkundig op weg geholpen worden. Daar zorgt Smartrepair dan ook gewoon voor. Een Lenovo HDD upgrade kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Onder het genot van een vers kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

Een Lenovo SSD upgrade of HDD? Kies voor de 24-uursservice

Uiteraard kunt u ook van onze reparatieservice gebruikmaken wanneer er geen Servicepunt bij u in de buurt is of u niet langs kunt komen. Smartrepair heeft namelijk ook een 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw laptop op te laten halen door PostNL of u stuurt hem dan zelf naar ons op. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, de Lenovo SSD upgrade uitgevoerd en wordt uw laptop klaargemaakt voor verzending. En dat kan in de meeste gevallen al binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Lenovo upgrade SSD of HDD? Hoe gaat dat dan?

De harde schijf is een belangrijk onderdeel van uw laptop. Die mooie vakantiefoto’s en andere belangrijke bestanden worden namelijk hierop opgeslagen. Daarnaast draagt de harde schijf aan de snelheid van uw laptop.

Een Lenovo upgrade SSD of HDD kan om diverse redenen nodig zijn. De schijf kan door ouderdom vol raken of door een ongeluk beschadigd. Smartrepair kan dan twee reparaties uitvoeren:

Een Lenovo SSD upgrade? Of gaat u toch voor een HDD?

Nog niet zo lang geleden stond opslagruimte gelijk aan de harde schijf. Tegenwoordig is het niet meer de enige manier om dingen op te slaan op uw laptop. Wat de opties precies zijn, zetten we graag voor u op een rijtje.

1. Traditionele Lenovo HDD upgrade (harde schijf)

De HDD, beter bekend als de harde schijf, bestaat uit een draaiende magnetisch schijf. Wanneer u voor deze traditionele manier van opslaan kiest, dan krijg u vaak veel opslagruimte tegen een lage prijs. Nadeel is wel dat deze manier van opslaan vaak iets langzamer is dan een SSD schijf.

2. Lenovo SSD upgrade

De Solid State Disk, of kort gezegd SSD, werkt met geheugenchips. Deze chips bewegen niet, waardoor een SSD sneller is dan de traditionele harde schijf. Een Lenovo upgrade SSD combineert dus het beste van twee werelden: opslag en snelheid. De prijs van een SSD ligt alleen wel hoger dan die van een HDD.

Laat uw Lenovo HDD upgrade uitvoeren door Smartrepair

Smartrepair maakt het voor u niet moeilijker dan dat het is. Onze monteurs leggen daarom helder aan u uit wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Deze tarieven zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Bij Smartrepair komt u dus nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Bij Smartrepair is uw laptop in goede handen! Ook voor een andere reparatie. En natuurlijk bent u met een defecte smartphone, tablet of iMac ook bij ons aan het juiste adres.

Twijfelt u of een Lenovo upgrade SSD of een nieuwe HDD plaatsen de oplossing is voor u? Neemt u dan gerust contact op. Stuurt u hiervoor een e-mail naar:info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU