Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Lenovo processor upgrade

Het hart van uw laptop, zo staat de processor ook wel bekend. Dat is natuurlijk niet voor niets! Zonder uw processor kan uw laptop eigenlijk niet functioneren. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat taken uitgevoerd kunnen worden en zorgt gedeeltelijk voor de snelheid van uw laptop. Hoe sneller uw processor is, hoe sneller taken namelijk uitgevoerd kunnen worden en hoe sneller dus uw laptop is.

Is uw laptop in tussen zo traag dat u sneller de 100 meter sprint loopt? Dan kunt u natuurlijk iedere keer een (koffie)pauze inlassen, maar kom liever langs voor een Lenovo upgrade processor bij een Smartrepair Servicepunt.

Een Lenovo processor upgrade? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair

Wilt u een Lenovo upgrade processor? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij een van de Smartrepair Servicepunten. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van onze 24-uursservice. U kunt dan uw laptop zelf naar ons opsturen of maak gebruik van onze ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, gerepareerd en weer klaargemaakt voor verzending. En dat gebeurt in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Heldere werkwijze bij een Lenovo processor upgrade

Smartrepair maakt het voor u graag niet moeilijker dan dat het is. Daarom zijn wij heel transparant over onze werkwijze en de reparatiekosten. Bij een Lenovo processor upgrade leggen onze monteurs graag helder aan u uit wat het probleem is, hoe dit opgelost kan worden en wat de reparatiekosten hiervoor zijn. De tarieven zijn inclusief btw- en montagekosten.

Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de Lenovo processor upgrade uitgevoerd. Bij Smartrepair weet u zo precies waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Verzekerd van dé beste oplossing

Onze monteurs zoeken altijd dé beste oplossing voor u bij een Lenovo processor upgrade. Uiteraard wordt hierbij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit gewerkt. En natuurlijk krijgt u altijd 12 maanden garantie.

Bij een Lenovo upgrade processor weet u zo altijd dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is. Uiteraard kunt u voor een andere reparatie of met een ander toestel bij ons terecht.

Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of neem telefonisch contact op met één van onze Servicepunten.

MENU