Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Lenovo upgrade RAM geheugen

Loopt u sneller de 100 meter sprint dan dat uw laptop opstart? Dan kunt u uit frustratie uw laptop uit het raam gooien, maar loop liever eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt. Een Lenovo upgrade RAM geheugen is vaak de uitkomst.

Wat betekent het RAM geheugen?

Uw laptop kan eigenlijk niet zonder RAM geheugen. Dit onderdeel zorgt ervoor dat processen uitgevoerd kunnen en dat programma’s kunnen draaien. Let op! Verwar het RAM geheugen niet met opslagruimte. Kunt u geen bestanden meer opslaan? Dan is uw opslagruimte vol en moet uw harde schijf leeggemaakt of vervangen worden.

Een RAM upgrade Lenovo binnen 60 minuten

U wilt uw laptop eigenlijk niet te lang missen. Dat is iets wat Smartrepair maar al te goed begrijpt en daarom helpen onze monteurs u vakkundig en snel weer op weg. Een RAM upgrade Lenovo kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Onder het genot van een kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

Een upgrade RAM Lenovo als u niet langs kunt komen

Smartrepair staat graag voor u klaar. Ook als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen voor een upgrade RAM Lenovo. Maak in dat geval gebruik van onze 24-uursservice. U kunt zelf naar ons opsturen, maar u kunt ook gebruikmaken van de ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

De kosten van een upgrade Lenovo RAM geheugen

Het tarief van een upgrade Lenovo RAM is afhankelijk van het aantal RAM geheugen dat u kiest. Onze reparatiekosten zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor (vervelende) verrassingen te staan. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig ; )

Verzekerd van dé beste oplossing bij Lenovo RAM upgrade

Smartrepair maakt het voor u niet moeilijker dan dat het is. Onze monteurs leggen bij een Lenovo RAM upgrade altijd duidelijk aan u uit wat er gaat gebeuren en wat de kosten hiervoor zijn. Pas nadat u akkoord geeft voor een Lenovo upgrade RAM geheugen wordt deze reparatie uitgevoerd. Uiteraard wordt hierbij alleen gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Uw laptop is dus in goede bij Smartrepair! Maar natuurlijk kunt u ook met een smartphone, tablet of iMac uitstekend bij ons terecht ; )

Wilt u graag meer informatie? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of neem telefonisch contact op met één van onze Servicepunten.

MENU