Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Lenovo scherm reparatie

Op het eerste gezicht leek het opstarten van uw laptop goed gaan. Alle lichtjes gaan aan en u hoort uw laptop rammelen. Toch krijgt u geen beeld. Of zit er een barst in het beeldscherm, waardoor het beeld zwart blijft? In beide gevallen biedt Lenovo scherm reparatie dé oplossing. Een Lenovo scherm vervangen kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de 24-uursservice.

Een Lenovo scherm vervangen binnen 60 minuten

Eigenlijk wilt u uw laptop niet al te lang missen. U heeft hem namelijk nodig voor werk of thuis. Dat begrijpt Smartrepair als geen ander en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan binnen 60 minuten het Lenovo scherm vervangen worden. Kom dus gerust eens langs met uw defecte laptop!

24-uursservice voor Lenovo scherm reparatie

Kunt u niet bij een Smartrepair Servicepunt langskomen voor Lenovo scherm reparatie? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kunt ervoor kiezen om een ophaalafspraak te maken. PostNL komt uw laptop dan thuis of op uw werk ophalen. U kunt natuurlijk ook uw laptop naar ons opsturen. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat is in de meest gevallen al binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Is een Lenovo scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een scheur of een barst is het natuurlijk duidelijk dat het Lenovo scherm vervangen moet worden. Maar bij een ander defect hoeft dat niet meteen zo heel duidelijk te zijn. Een zwart scherm kan betekenen dat het lcd display kapot is, maar ook de videokaart kan niet goed werken. In dat laatste geval moet de videokaart vervangen worden en heeft Lenovo scherm reparatie dus geen zin.

Je wilt natuurlijk dat het probleem ook echt opgelost wordt. Dat begrijpt Smartrepair. Voordat een reparatie uitgevoerd wordt, onderzoeken onze monteurs graag kosteloos uw laptop. Vervolgens communiceren zij de reparatie en kosten met u. Geen zorgen: pas na uw akkoord wordt de reparatie uitgevoerd.

Bij een Lenovo scherm reparatie wordt alleen gewerkt met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard krijgt u ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Voor Lenovo scherm reparatie gaat u natuurlijk naar Smartrepair

Moet uw Lenovo scherm vervangen worden? Dan is uw laptop uiteraard in goede handen bij Smartrepair. Natuurlijk kunt u voor andere (laptop)reparaties ook uitstekend terecht bij één van onze Smartrepair Servicepunten. Loop dus gerust een bij ons binnen!

Heeft u nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar: info@smart-repair.nl of bel naar een Servicepunt.

MENU