Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 juli zijn wij tot 18.00 geopend.

Lenovo toetsenbord vervangen

Pas wanneer het toetsenbord van uw laptop niet goed werkt, dan beseft u eigenlijk hoe vaak u gebruikmaakt hiervan. Een zin tikken wordt bijvoorbeeld wel erg lastig zonder de spatiebalk. U kunt natuurlijk een omweg verzinnen om toch van die bepaalde toets gebruik te maken, maar kom liever langs bij een Smartrepair Servicepunt. In de meeste gevallen wordt uw toetsenbord Lenovo vervangen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor 24-uursservice.

Lenovo toetsenbord vervangen in 60 minuten

Natuurlijk zit u er niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Dat begrijpt Smartrepair en daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-uw-wacht service. Een toetsenbord Lenovo vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; ). In de meeste gevallen zijn 60 minuten. Loop dus gerust eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt.

Uw Lenovo toetsenbord vervangen? Ook als u niet langs kunt komen

Natuurlijk staat Smartrepair ook graag voor u klaar als u niet langs kunt komen. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice. U stuurt dan uw laptop naar ons op of maakt gebruik van de ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Lenovo toetsenbord vervangen en wordt uw laptop weer klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dit binnen 24 uur gepiept.

Smartrepair biedt 3 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

smart_repair_services-04

Ophaalservice

grey
  • Zelf kiezen waar en wanneer u het laat halen.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik laat mijn laptop ophalen

Wat kost een Lenovo toetsenbord vervangen?

Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. De kosten voor een toetsenbord Lenovo vervangen verschillen hierdoor per model. Het standaardtarief voor het vervangen van een toetsenbord is €49,-. Hier bovenop komen nog de kosten van het toetsenbord. De reparatiekosten voor een Lenovo toetsenbord vervangen zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet hierdoor precies waar u aan toe bent!

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Een Lenovo toetsenbord vervangen met oog voor kwaliteit

U wordt bij Smartrepair niet alleen snel weer op weg geholpen. Onze monteurs zoeken ook altijd naar dé beste oplossing voor u. En natuurlijk vinden zij die ook ; )

Dat is niet alles! Bij het vervangen van uw toetsenbord wordt uiteraard alleen maar gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit. U weet zo zeker dat het probleem ook echt opgelost wordt. En natuurlijk krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Een toetsenbord Lenovo vervangen laat u natuurlijk over aan Smartrepair

Bij Smartrepair is uw laptop dus in goede handen. Ook voor een andere reparatie! En natuurlijk kunt u met een tablet, iMac of smartphone bij ons terecht.

Heeft u nog een vraag? Of wilt u graag meer informatie over een Lenovo toetsenbord vervangen? Neem dan gerust contact op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU