Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Medion laptop reparatie

Iedereen heeft eigenlijk tegenwoordig wel een laptop. We gebruiken hem voor school, werk of gewoon thuis. Super vervelend is het dan natuurlijk als uw laptop kapotgaat. Smartrepair snapt dat u eigenlijk niet zonder uw laptop kunt. Daarom helpen onze monteurs u snel weer snel op weg. Loop gerust eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt. Een Medion laptop reparatie kan in de meeste gevallen binnen 60 minuten uitgevoerd worden. Of kies voor de 24-uursservice als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Bij een reparatie Medion laptop wordt uw laptop kosteloos onderzocht

Wat het probleem is bij een scheur in een beeldscherm is vaak wel duidelijk. Toch is dat niet bij iedere reparatie Medion laptop het geval. Een zwart scherm kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een videokaart die kapot is of een lcd-display dat niet werkt.

Om er zeker van te zijn dat een Medion laptop reparatie ook echt zin heeft, onderzoekt Smartrepair uw laptop kosteloos. Het probleem en de kosten worden vastgesteld. Vervolgens wordt dit aan u gecommuniceerd. Geen zorgen! Pas na uw akkoord wordt de reparatie Medion laptop ook daadwerkelijk uitgevoerd. Hierbij wordt natuurlijk gewerkt met onderdelen van dé hoogste kwaliteit en uiteraard krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Onze monteurs kunnen vrijwel elke laptop reparatie uitvoeren. Zij helpen u bijvoorbeeld graag bij:

Een Medion laptop reparatie binnen 60 minuten

U kunt uw laptop eigenlijk niet te lang missen. Dat is iets wat Smartrepair maar al te goed begrijpt. Daarom voeren onze monteurs een Medion laptop reparatie vaak uit in de tijd dat u van een vers kopje koffie drinkt, thee mag natuurlijk ook ; )

In de meeste gevallen kan een reparatie Medion laptop uitgevoerd worden binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt. Een afspraak maken is niet nodig.

U kunt niet langskomen voor een reparatie Medion laptop?

Moet uw Medion laptop gerepareerd worden? Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice. Uw laptop kunt u dan opsturen of kies voor de ophaalservice. Uw laptop wordt na ontvangst dan onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen gebeurt dit binnen 24 uur.

Tarieven Medion laptop reparatie

De tarieven voor een reparatie Medion laptop: verschillen per reparatie en per laptopmodel. Niet elke Medion laptop is natuurlijk hetzelfde en daardoor verschillen ook de onderdelen en de reparatiekosten onderling. De prijzen de Smartrepair hanteert zijn altijd inclusief btw- en montage kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent

U weet dus zeker dat uw laptop in goede handen is bij Smartrepair. Natuurlijk bent u ook voor een andere reparatie of met een ander toestel bij ons aan het goede adres. Kom dus gerust eens binnenlopen

Heeft u nog vragen? Mail dan naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

MENU