Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Moederbord Medion vervangen

Het moederbord van uw laptop is toch wel het belangrijkste onderdeel van uw laptop. Zonder kunnen de verschillende onderdelen van uw laptop namelijk niet communiceren. En dan kunt u natuurlijk niet heel veel meer met uw laptop dan deze als decoratiestuk neerzetten.

Een moederbord dat defect is, zorgt ervoor dat uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer werkt. Voordat u in paniek raakt: loop eerst eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt. Onze monteurs kunnen vlug en vakkundig een moederbord Medion vervangen voor een heldere prijs.

Vakkundig uw moederbord Medion vervangen

U wilt uw laptop niet al te lang missen, want u heeft hem nodig voor school, werk of gewoon thuis. Smartrepair begrijpt dat als geen ander en helpt u daarom weer vakkundig en snel op weg. Loop gerust eens binnen bij een Smartrepair Servicepunt wanneer uw moederbord Medion vervangen moet worden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de ophaalservice of stuur uw laptop naar ons op. Voor welke optie u ook kiest, Smartrepair biedt u altijd dé beste oplossing voor u, de hoogste kwaliteit en een snelle service. Uiteraard met smile ; )

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Blijven mijn gegevens bewaard wanneer het Medion moederbord vervangen wordt?

U wilt natuurlijk dé beste oplossing voor uw laptopprobleem. Daar zorgen de monteurs van Smartrepair dan ook gewoon voor. Een Medion moederbord vervangen wordt altijd zorgvuldig uitgevoerd door onze monteurs mét onderdelen van de hoogste kwaliteit natuurlijk. Daardoor kan in 95% van de gevallen de data behouden worden. Ook kan Smartrepair eventueel een data recovery uitvoeren. De prijs hiervoor is op aanvraag. Neemt u hiervoor gerust contact op.

Hoe wordt een moederbord Medion vervangen bij Smartrepair?

Laptops worden vaak (intensief) dagelijks gebruikt. Dat er na verloop van tijd dan schade ontstaat, is dan niet zo heel verwonderlijk. Het gezegde is niet voor niets: een ongeluk zit een klein hoekje.

Heeft u bijvoorbeeld per ongeluk een glas water over uw laptop laten vallen en moet nu het Medion moederbord vervangen worden? Dan heeft u bij Smartrepair de keuze uit twee opties:

1. Smartrepair kan een nieuwe GPU Chip voor u plaatsen.

U krijgt op deze reparatie 6 maanden garantie. Het tarief voor de reparatie verschilt per laptopmodel. Daarom is de prijs voor deze op aanvraag.

2. Een Medion moederbord vervangen bij waterschade.

Heeft u per ongeluk water over uw laptop laten vallen? Dan kunnen onze monteurs uw laptop chemische reinigen, zodat alle vocht verwijderd wordt.

De reparatiekosten voor een moederbord Medion vervangen

De tarieven voor het vervangen van een moederbord verschillen per laptopmodel. De prijzen die Smartrepair hanteert, zijn altijd inclusief alle kosten (dus bijvoorbeeld ook btw- en montagekosten). Onze monteurs zoeken altijd naar dé beste oplossing voor uw laptopprobleem. Daarom werken wij bij een Medion moederbord vervangen. Altijd op basis van no cure, no pay.

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Een e-mail stuurt u naar:info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU