Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Medion scherm vervangen

Het opstarten van uw laptop leek in eerste instantie goed te gaan. Alle lichtjes gaan branden en ook hoort u uw laptop rammelen. Toch blijft het beeldscherm zwart. Of zit er een barst beeldscherm, waardoor u geen beeld krijgt? Waarschijnlijk moet dan het Medion scherm vervangen worden. In de meeste gevallen kan dit al binnen 60 minuten. Kom dus gerust eens langs! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice.

Een Medion scherm vervangen in de tijd dat u een kopje koffie

U wilt uw laptop niet al te lang missen. Smartrepair begrijpt dat als geen ander en daarom kunt u bij ons terecht voor de zogenaamde klaar-terwijl-u-wacht-service. In de meeste gevallen kan een Medion scherm vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust binnen bij een Smartrepair Servicepunt.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?

Kunt u niet langskomen bij een Smartrepair Servicepunt om uw beeldscherm te laten vervangen? Maak dan gebruik van de 24-uursservice. Stuur uw laptop op of maak gebruik van onze ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. En dat in de meeste gevallen binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Is uw Medion scherm vervangen wel dé oplossing?

Bij een barst is het natuurlijk overduidelijk dat uw Medion scherm vervangen moet worden. Alleen is het niet altijd zo duidelijk wat precies de oorzaak van het laptopprobleem is. Een zwart scherm bijvoorbeeld. De oorzaak kan namelijk een kapot lcd-display zijn of een defecte videokaart. In dat laatste geval heeft het natuurlijk geen zin om het scherm te vervangen.

U wilt natuurlijk dat het laptopprobleem ook echt opgelost wordt. Daarom onderzoekt Smartrepair kosteloos uw laptop en het defect. Vervolgens wordt de reparatie en de kosten met u gecommuniceerd. Geen zorgen: pas na uw akkoord wordt het scherm ook vervangen. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent.

Natuurlijk wordt bij een Medion scherm vervangen altijd gewerkt met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. En uiteraard krijgt u altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Laat uw Medion scherm vervangen door Smartrepair

Moet uw Medion scherm vervangen worden? Dan is uw laptop natuurlijk in goede handen bij Smartrepair. Maar ook voor andere (laptop)reparaties bent u bij ons aan juiste adres. Kom dus gerust eens langs!

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: info@smart-repair.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar een Servicepunt.

MENU