Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Medion toetsenbord vervangen

Pas wanneer uw toetsenbord niet (goed) meer werkt, realiseert u eigenlijk dat u niet zonder kan. Dat verslag afmaken wordt wel heel lastig als u de backspace-toets niet kunt gebruiken. Uit frustratie kunt u natuurlijk uw laptop tegen de muur aan gooien, maar kom liever langs bij Smartrepair. Een Medion toetsenbord vervangen kunnen onze monteurs in de meeste gevallen binnen 60 minuten. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor de 24-uursservice.

In 60 minuten een Medion toetsenbord vervangen

U wilt uw laptop niet al te lang missen. Voor uw werk, school of thuis heeft u hem namelijk (dringend) nodig. Smartrepair snapt dat maar al te goed. Daarom bieden wij u de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan een Medion toetsenbord vervangen worden binnen 60 minuten. Loop dus gerust eens binnen bij Smartrepair. Kijk onder het genot van een kopje verse koffie mee met de reparatie. Thee mag natuurlijk ook ; )

Ook als u niet langs kunt komen, kunt u bij ons terecht

U bent niet in de gelegenheid om langs te komen? Omdat er geen Servicepunt bij u in de buurt is of omdat u simpelweg geen tijd heeft? Geen probleem! U kunt uw laptop ook opsturen of maak gebruik van de ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, het Medion toetsenbord vervangen en uw laptop weer klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is die klus binnen 24 uur geklaard.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Wat kost een Medion toetsenbord vervangen?

Niet elke laptop heeft hetzelfde toetsenbord. Hierdoor verschillen de prijzen om een Medion toetsenbord vervangen per laptopmodel. Het standaardtarief om een toetsenbord te vervangen, bedraagt €49,-. Hierbij komen dan nog de kosten voor het onderdeel, dus het toetsenbord zelf. De reparatietarieven van Smartrepair zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Komt u achteraf dus niet voor verrassingen te staan.

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Reparatie met oog voor kwaliteit

Wanneer uw Medion toetsenbord vervangen moet worden, helpt Smartrepair u snel weer op weg. Dat is natuurlijk niet alles! Onze monteurs bieden u altijd dé beste oplossing. Hierbij wordt uiteraard altijd gewerkt met onderdelen die aan dé hoogste kwaliteitseisen voldoen. Natuurlijk krijgt u ook altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Uw Medion toetsenbord vervangen laat u over aan Smartrepair

Uw laptop is bij Smartrepair dus in goede, vakkundige handen. Natuurlijk ook bij andere laptopproblemen. En heeft u problemen met uw laptop, smartphone of tablet? Dan bent u natuurlijk ook bij ons aan het juiste adres.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Servicepunten.

MENU