Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Videokaart Medion vervangen

Iedere laptop heeft een videokaart, anders zou u bijvoorbeeld niet kunnen mailen of video’s kunnen kijken. Schade of een defect kan ervoor zorgen dat uw videokaart Medion vervangen moet worden. Dan gaat u natuurlijk naar Smartrepair. Onze monteurs helpen u vakkundig en snel weer op weg. Kunt u niet langskomen? Kies dan voor onze 24-uursserivce.

Uw videokaart vervangen Medion? Dan gaat u natuurlijk naar Smartrepair

U zit er natuurlijk niet op te wachten dat uw laptop kapotgaat. Dat begrijpen wij bij Smartrepair en daarom helpen onze monteurs u vlug en vakkundig weer op weg. Kom gerust eens langs bij een Smartrepair Servicepunt. Een afspraak maken is niet nodig.

Moet uw videokaart Medion vervangen worden? Maar kunt u dan niet naar ons toe komen? Ook dan kunt u van onze service gebruikmaken. U kunt uw laptop naar ons opsturen of kies voor de ophaalservice. Na ontvangst wordt uw laptop nagekeken, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen kan dit binnen 24 uur.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Met oog voor kwaliteit een Medion videokaart vervangen

Wanneer het beeld van uw laptop niet goed meer werkt en bijvoorbeeld strepen laat zien of gewoon helemaal zwart blijft, dan moet uw Medion videokaart vervangen worden. De monteurs van Smartrepair helpen u dan graag.

Heldere werkwijze bij een videokaart Medion vervangen

Uw laptop wordt eerst kosteloos onderzocht. Daarna communiceren wij de reparatie en de kosten met u. Pas na uw akkoord wordt de videokaart vervangen Medion laptop. Hierbij wordt uiteraard alleen gewerkt met onderdelen van de hoogste kwaliteit.

De reparatiekosten die Smartrepair hanteert zijn altijd all-inclusive. Dat wil zeggen dat alle kosten inbegrepen zijn. Achteraf betaalt u dus niet nog extra btw- of montagekosten.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Werk wel zo prettig 😉

Bij Smartrepair is uw laptop dus in goede handen. Natuurlijk ook voor een andere reparatie. Ook met een ander smart device bent u bij ons aan het juiste adres. Loop dus gerust eens binnen met uw kapotte tablet, iPhone, laptop of iMac.

Heeft u nog een vraag voor ons? Onze klantenservice staat dan graag voor u klaar. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@smart-repair.nl. of neem telefonisch contact op met één van onze Servicepunten.

MENU