Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Processor laptop vervangen

De processor is een onmisbaar deel van uw laptop. Het wordt ook niet voor niets het hart van de laptop genoemd. De processor bepaalt voor een groot deel de prestatie van uw laptop. Hoe sneller de processor is, hoe meer taken er per seconde uitgevoerd kunnen worden en hoe sneller uw laptop is.

Is uw laptop traag geworden of wilt u een nog snellere laptop? Laat dan uw laptop processor vervangen door de monteurs van Smartrepair. 

Een laptop processor upgrade?

Wilt u graag de processor van uw laptop vervangen? Kom dan gerust een binnenlopen bij één van onze servicepunten bij SWOOP. Geen tijd om een bezoekje aan een Smartrepair Servicepunt te brengen voor een processor laptop upgrade? Dan kunt gebruikmaken van onze ophaalservice? Maak een afhaalafspraak via onze website en PostNL komt langs om uw laptop op te halen. Geen tijd om op PostNL te wachten? Stuur dan uw laptop op voor een laptop processor upgrade. Binnen 24 uur na ontvangst wordt uw laptop onderzocht. Daarna worden de reparatie, de duur en de kosten met u gecommuniceerd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Reparatiekosten om een processor laptop te vervangen

De kosten voor het vervangen van een processor verschillen per model en merk. De prijs voor deze reparatie is daarom op aanvraag. De tarieven die Smartrepair hanteert, zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf komen hier bovenop dus geen extra kosten. Vooraf worden de prijs voor een processor laptop upgrade altijd met u gecommuniceerd. Pas nadat wij akkoord van u hebben, gaan wij aan de slag met de reparatie.

Laat de processor vervangen van uw laptop door Smartrepair

Smartrepair staat garant voor het leveren van kwaliteit. Daarom werken wij alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit en krijgt u altijd 12 maanden garantie op het onderdeel en de reparatie. Wilt u graag de processor vervangen van uw laptop? Dan kiest u natuurlijk voor Smartrepair.

Nog vragen? Neem contact op door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten.

MENU