Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Laptop scherm reparatie

In eerste instantie lijkt het goed te gaan. U start uw laptop op en alles lijkt te werken. Toch krijgt u geen beeld. Wat nu? Of zit er een barst in het scherm, wat het wel erg lastig maakt om dat verslag te typen. Wat het probleem ook is met uw laptop scherm, Smartrepair staat voor u klaar. Kom binnenlopen bij een van onze 5 servicepunten en uw laptop wordt binnen 60 minuten gemaakt. U kunt ook uw laptop laten ophalen of opsturen. Uw laptop weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Want we simply make people happy!

Laptop scherm reparatie binnen 60 minuten

Problemen aan uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Kom in dat geval langs bij Smartrepair voor laptop scherm reparatie. Binnen 60 minuten wordt het scherm van uw laptop vervangen. Tijdens het wachten kunt u rustig een kopje koffie of thee drinken. Ook kunt u gebruikmaken van onze (gratis) wifi.

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Of is er geen Smartrepair vestiging in uw buurt? Maak dan gebruik van de ophaalservice. Via de site maakt u dan een afspraak en PostNL komt dan op de afgesproken tijd uw laptop ophalen bij u thuis of op uw werk. U kiest zelf wat u het prettigst vindt. Binnen 24 uur na ontvangst wordt het scherm van uw laptop vervangen. Dat is onze smart service with a smile! Geen tijd om op de postbode te wachten? U kunt uw laptop ook naar ons opsturen.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
 • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
 • Snelle reparatieservice.
 • 12 maanden garantie.
 • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
 • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
 • Reparatie binnen 24 uur.
 • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Laptop scherm vervangen?

Smartrepair staat voor het leveren van kwaliteit. Wij zoeken dan ook naar dé beste oplossing voor u wanneer u laptop scherm vervangen moet worden. Voordat uw laptop scherm vervangen wordt, wordt het probleem kosteloos onderzocht. De reparatie en de kosten ervan worden vooraf met u gecommuniceerd. Pas als u akkoord geeft, dan wordt de scherm reparatie uitgevoerd. Dankzij de werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Dat werkt natuurlijk wel zo prettig!

Scherm reparatie laptop? Daarom kiest u voor Smartrepair

 1. 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel.
 2. Kom gerust binnenlopen bij één van onze servicepunten. Binnen 60 minuten wordt de scherm reparatie uitgevoerd.
 3. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de ophaalservice of het opsturen van uw laptop.
 4. Heldere reparatiekosten. De tarieven zijn all-in. U betaalt achteraf geen extra btw- of montagekosten.
 5. Smartrepair staat garant voor het leveren van kwaliteit. Daarom werkt Smartrepair alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

Kosten laptop scherm repareren

Smartrepair hanteert heldere tarieven. De kosten voor de reparatie van uw laptop scherm zijn all-in. U betaalt dus achteraf niet nog extra btw- of montagekosten. Geen vervelende verrassingen achteraf wanneer u uw laptop scherm laat repareren bij Smartrepair. De kosten voor het vervangen van uw laptop scherm verschillen per type.  Hier kunt u zien wat de tarieven per model zijn. Staat uw laptop er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een ander defect aan uw laptop? Ook dan kunt u uitstekend bij Smartrepair terecht. Als reparateur van smart devices met jarenlange ervaring kan Smartrepair u uitstekende bij elke reparatie helpen. Wilt u graag meer informatie over de reparatie van uw laptop scherm? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail naar: info@smart-repair.nl of neem telefonisch contact op met een van onze servicepunten. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

MENU