Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 13 december zijn wij tot 18.00 geopend.

SD upgrade

Is uw laptop langzaam? En kunt u ook geen bestanden meer opslaan omdat de opslagruimte van uw laptop vol is? Het verwijderen van bestanden verhelpt dan maar een gedeelte van het probleem en dan bent u belangrijke foto’s, filmpjes en bestanden ook nog eens kwijt. De oplossing: een SDD upgrade. Loop binnen bij een Smartrepair Servicepunt en binnen 60 minuten loopt u weer naar buiten met een laptop die naar behoren werkt. Kunt u niet naar een servicepunt komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Geholpen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

U wilt snel en goed op weg geholpen worden, dus daar zorgen wij bij Smartrepair ook gewoon voor. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 60 minuten een SSD schijf in uw laptop plaatsen wanneer u bij een van onze servicepunten langskomt. Geniet tijdens het wachten van een lekker vers kopje koffie of thee en kijk mee met de reparatie.

Of kies voor onze 24-uursservice

Is er geen Smartrepair Servicepunt bij u in de buurt? Of heeft u geen tijd om langs te komen? Maak dan een ophaalafspraak via de website. PostNL komt dan op de afgesproken datum langs om uw laptop bij u thuis of op uw werk op te halen. U kunt er ook voor kiezen om uw laptop op te sturen naar ons. Welke optie u ook kiest, uw laptop wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd naar u retour gestuurd.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Waarom een SSD upgrade?

Vroeger was er alleen de bekende harde schijf die gebruikt werd als opslagruimte voor uw laptop. De technische vooruitgang heeft niet stilgestaan en inmiddels kunt u de opslagruimte helemaal naar wens aanpassen. Een van de opties is het plaatsen van een SSD. Maar welke voordelen biedt die nu eigenlijk?

De traditionele harde schijf maakt gebruik van een magnetische schijf die ronddraait, terwijl een SSD uit een geheugenchip bestaat. De chip beweegt niet, waardoor een SDD vele malen sneller is dan een harde schijf en dat merkt u! Het opstarten van uw laptop gaat bijvoorbeeld 2 keer sneller dan met een harde schijf. In een SSD wordt het beste van 2 werelden samengebracht: opslagruimte en snelheid.

De kosten voor het plaatsen van een SSD

Het tarief voor het plaatsen van een SSD is afhankelijk van voor hoeveel opslagruimte u kiest. Hoe meer opslagruimte u kiest, hoe hoger de prijs vaak ligt. Het tarief voor een SSD upgrade is daarom op aanvraag. Smartrepair hanteert heldere tarieven. De prijs is bijvoorbeeld altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf hoeft u dus niet nog voor extra kosten te betalen.

Schakel Smartrepair in

U bent er dankzij de kennis en ervaring van Smartrepair van verzekerd dat uw laptop in goede handen is. Smartrepair staat voor het leveren van kwaliteit en dé beste oplossing. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 12 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

Natuurlijk bent u voor andere reparatie ook bij Smartrepair aan het juiste adres. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze servicepunten met uw kapotte smartphone, tablet, laptop of iMac! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar info@smart-repair.nl of bel naar een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

MENU