Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Toetsenbord laptop vervangen

Wanneer u dagelijks met uw laptop werkt, maakt u enorm veel gebruik van het toetsenbord en dan met name de spatiebalk. Regelmatig komt het dan ook voor dat de spatiebalk (of een andere veelgebruikte toets) niet meer reageert. Dit kan leiden tot enorme frustraties, omdat typen lastig wordt. Een laptop toetsenbord vervangen gebeurt snel en vakkundig door de ervaren monteurs van Smartrepair. Op die manier kunt u snel weer aan de slag!

Het toetsenbord van uw laptop vervangen?

Problemen met uw laptop wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Smartrepair begrijpt dat. Daarom bieden wij u onze 24-uursservice. U maakt dan via onze website een ophaalafspraak. PostNL haalt uw laptop op en binnen 24 uur na ontvangst wordt deze weer gerepareerd naar u retour gestuurd. Uw laptop toetsenbord laten repareren? dan kunt u ook uw laptop naar ons opsturen. Ook dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

 

Laptop toetsenbord reparatie tarieven

Bijna iedere laptop heeft een ander toetsenbord. Hierdoor verschillen de kosten voor laptop toetsenbord reparatie per merk en model. Het standaard reparatietarief om het toetsenbord van uw laptop te vervangen is €49,-. Hierbij komen nog de kosten voor het onderdeel. Voordat het toetsenbord vervangen wordt, wordt u altijd ingelicht over wat de kosten zijn. Smartrepair hanteert transparante tarieven, wat wil zeggen dat u achteraf geen btw- of montagekosten betaalt. Pas na u akkoord wordt de reparatie ook uitgevoerd.

Toetsenbord laptop vervangenLaptop toetsenbord vervangen
€ 49 – € 129 (afhankelijk van het type)

Toetsenbord laptop reparatie: dé beste oplossing

Smartrepair staat voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit. Onze monteurs zoeken dan ook altijd dé beste oplossing voor u. Daarom gaat Smartrepair altijd met zorg te werk als wij uw laptop toetsenbord vervangen. Daarbij werken wij altijd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Smartrepair biedt u de zekerheid dat het probleem vakkundig verholpen wordt. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 12 maanden garantie op de reparatie en het onderdeel krijgt.

Laptop toetsenbord laten repareren?

Dankzij de jarenlange ervaring en de technisch hoog opgeleide medewerkers weet u zeker dat uw laptop bij Smartrepair in goede handen is. De reparatie toetsenbord laptop wordt altijd vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. U kunt voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar: info@smart-repair.nl of bel naar een van onze servicepunten.Wij zijn 6 dagen per week te bereiken.

MENU