Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

Videokaart vervangen

Elke laptop heeft een videokaart. Anders zou u niet kunnen internetten, YouTube-filmpjes kijken of e-mailtjes verzenden. Een val kan ervoor zorgen dat de videokaart vervangen moet worden, maar het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld veel gamet en dat uw huidige videokaart dit niet aankan. Loop in beide gevallen eens binnen bij Smartrepair! Een laptop videokaart reparatie of upgrade voeren wij snel en vakkundig voor u uit.

Laptop videokaart vervangen

Wilt u uw laptop videokaart vervangen? Kom dan gerust eens binnenlopen bij een Smartrepair Servicepunt. Wij zorgen ervoor dat u snel en vakkundig geholpen wordt.

Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice. Via onze website maakt u dan een ophaalafspraak en PostNL komt op de door u gekozen dag uw laptop ophalen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw laptop naar ons op te sturen. Dan hoeft u niet te wachten op PostNL!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn laptop

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn laptop op

Defecte videokaart laptop vervangen

Doet het beeldscherm van uw laptop het niet? Of ziet u op het scherm allemaal vlekken en strepen? Dan kan het zijn dat de videokaart van uw laptop kapot is. Smartrepair staat in dat geval graag voor u klaar. De videokaart laptop vervangen wij snel en zorgvuldig. Hierbij werken wij altijd alleen met de hoogste kwaliteit onderdelen.

Upgrade videokaart laptop

In sommige gevallen is de standaard geïntegreerde videokaart niet voldoende. Wanneer je bijvoorbeeld veel gamet of video’s bewerkt, dan is een upgrade videokaart laptop zeker aan te raden.

Welke upgrade videokaart laptop u nodig heeft, is afhankelijk van waarvoor u uw laptop gebruikt. Bent u een gamer en wilt u graag zware games in HD-kwaliteit kunnen spelen, dan heeft u een krachtige videokaart nodig. Wilt u alleen video’s bewerken, dan zult u aan een minder krachtige videokaart ook voldoende hebben. Welke videokaart geschikt is, vertellen onze medewerkers u graag. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) uiteraard!

Kosten vervangen videokaart laptop

Het vervangen videokaart laptop is afhankelijk van welke videokaart u kiest. Over het algemeen geldt hoe krachtiger de videokaart, hoe duurder deze is. Wilt u graag meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

De tarieven die Smartrepair hanteert zijn altijd inclusief btw- en montagekosten. U weet zo dus altijd precies waar u aan toe bent. En dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Uw laptop in goede handen

Wilt u de videokaart vervangen van uw laptop? Dan heeft u de zekerheid dat bij Smartrepair uw laptop in goede handen is. Dankzij de jarenlange ervaring die wij als reparateur van smart devices in huis hebben, weten wij precies hoe wij vakkundig een laptop videokaart reparatie kunnen uitvoeren.

Natuurlijk bent u voor een andere reparatie ook bij een Smartrepair Servicepunt aan het juiste adres. Kom dus gerust eens langs met uw kapotte laptop, tablet, iMac of smartphone.

Nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar: info@smart-reapair.nl of bel naar een van onze servicepunten.

MENU